• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Метли и четки

Категорията "Метли и Четки" в нашия онлайн магазин за градинарство предлага артикули, които ще превърнат почистването и подреждането от обезсърчителна задача в управляема дейност. Открийте селекция, адаптирана както за външни, така и за вътрешни нужди, от почистване на павета, алеи и тераси до справяне със строителни отпадъци. И за труднодостъпните места предлагаме специализирани инструменти за почистване на бутилки и дамаджани - всичко на нашите обичайни конкурентни цени.

Търсите здрава метла, която да помете дори най-финия прах и пясък от вашия вход? Обмислете нашите екологични варианти като 86 см метла от сорго влакна (без дръжка) или пълният 133 см модел, който идва с дръжка. За мръсотия, заседнала в тесни пространства, четката за паваж е идеална за отстраняване на отломки, заклещени между павета или тухли. Улеснете поддръжката на дома си с ергономични инструменти като четката за жлебове QuikFit или други приставки за почистване Fiskars QuikFit, предназначени за дръжката QuikFit - задължителни във всяко домакинство. Хобистите, които се наслаждават на консервирането, трябва да разгледат нашите четки за дамаджани, налични в различни форми и размери, за да отговарят на всички нужди. Ъгловата четка е специално проектирана да достига най-труднодостъпните места в дамаджаните или буретата, а дългата телена четка е перфектна за задълбочено почистване на бутилки и по-големи буркани.

Нашата онлайн търговия също предлага гама от практични аксесоари за миене и почистване на автомобили. Например, четката за миене на автомобили X225 се свързва бързо с градински маркуч за ефективна употреба, а комплектът за миене на автомобили Raco включва мека глава за почистване с вграден дозатор за препарат за защита на боята на автомобила ви. Планирате реновации или строителни работи? Оборудвайте се с катранена четка от кокосови влакна - идеална за приложения на катран и лепило - и шпакловъчна четка от кокосови и PP влакна.

Всички наши метли и четки са направени от висококачествени материали, осигуряващи както тяхната издръжливост, така и дълголетието им. Изживейте разликата сами!

Насладете се на удобството от пазаруването на метли и четки от уюта на вашия дом. Онлайн магазинът Garden Seeds Market с гордост представя продукти от високо качество от известни марки като Fiskars, Planta и Raco. Останете информирани за нашите предложения и не пропускайте вълнуващите нови продукти. Каним ви да разгледате и се възползвате от цените, които отговарят на всеки бюджет!

5.20 лв
11.40 лв
14.00 лв
14.85 лв
16.18 лв
20.70 лв