• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Метли и четки

Метли и четки, които ще намерите в нашия онлайн магазин, ще направят почистването и подреждането на значително по-нелека задача. Представяме както външните модели, предназначени за почистване на тротоари, алеи и тераси, така и тези, предназначени за строителни работи. Ако имате нужда от по-малки аксесоари за почистване на бутилки и въглерод, имаме и такива на склад. На много конкурентни цени, както обикновено.

Ако търсите здрава метла, която старателно ще изтрие малките частици мръсотия, премахнете пясък от алеята, изберете продуктите, произведени от естествени материали, като например метла от сорго влакно 86 см без дръжка или модел с дължина 133 см с дръжка. Биете ли се срещу мръсотията, която се е забила на трудно достъпни места? Купете четка за тротоар за почистване на процепи между калдъръмени и тротоарни тухли. Ергономичната четка за улуци QuikFit или други инструменти за почистване на Fiskars QuikFit за монтиране на дръжката QuikFit също трябва да е полезна във всяко домакинство. Всички производители на запазване на хоби определено трябва да обмислят закупуването на нашите въглеродни четки, които се предлагат в различни форми и размери. Сгънатата четка би била идеална за почистване на най-трудните петна във въглерод или демихон, докато малката телена четка на дълга дръжка ще ви позволи ефективно да почиствате бутилки и по-големи буркани. Нашият онлайн магазин предлага практични и функционални аксесоари за миене и почистване на автомобили, като лесната за употреба X225 четка за измиване на автомобили, която може бързо да се свърже с градински маркуч, или комплект за миене на кола Raco с четка (съдържа се сред други продукти, мека почистваща глава с контейнер за перилен препарат, който не надраска боята). Възстановяването или строителните работи идват ли ви? Улеснете работата си с четка от катран, изработена от кокосови влакна (за катран и лепило) и четка за измазване на кокосови орехи и PP. Всички наши аксесоари са произведени от висококачествени материали, които гарантират тяхната здравина и издръжливост. Вижте сами!

Купете метли и четки, изработени от естествени и изкуствени влакна, без да излизате от дома! Онлайн пазарът на градински семена предлага изключително висококачествени продукти от известни марки (Fiskars, Planta, Raco). Следвайте нашето предложение и не пропускайте интересните новости. Каним ви на шопинг тур и да се възползвате от цени, които са подходящи за всички!

Тел четка за ръжда - -10%
4.68 лв 5.20 лв
Промоцията приключва
Четка за бутилки - -10%
10.26 лв 11.40 лв
Промоцията приключва
Carboy четка - малка - -10%
13.37 лв 14.85 лв
Промоцията приключва
Метла от сорго влакно без дръжка - 76 см - -10%
14.40 лв 16.00 лв
Промоцията приключва
Широка четка за грил - Greenmill - -10%
14.56 лв 16.18 лв
Промоцията приключва
Барбекю и четка за грил - -10%
15.07 лв 16.74 лв
Промоцията приключва
Четка за миене на кола - прикрепя се към маркучи за вода - X225 - -10%
17.82 лв 19.80 лв
Промоцията приключва
Carboy четка - огъната - -10%
18.63 лв 20.70 лв
Промоцията приключва
Тротоарна метла - за почистване на настилки и алеи- 30 см - -10%
19.34 лв 21.49 лв
Промоцията приключва
Широка четка за тротоар без дръжка - за почистване на настилки и алеи - 50 cm - -10%
22.25 лв 24.73 лв
Промоцията приключва
Четка за улуци - QuikFit - FISKARS - -10%
78.41 лв 87.12 лв
Промоцията приключва