• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Fűmagok és Gyepápolási Termékek

Üdvözöljük a Fűmag részlegünkön! Fedezze fel a különböző tájakhoz megfelelő első osztályú fűválasztékunkat. Ismerje meg széles online kertészeti boltunk kínálatát! Termékeinket az Ön kényelme érdekében jól meghatározott alkategóriákba rendeztük, így gyorsan megtalálhatja az Önnek szükséges specifikus fűmagokat.

Szeretne egy luszt, zöld gyepet termeszteni egy napos, ritkán öntözött területen? Száraz körülményekre szánt fűmag választékunk ideális. Árnyékos területekhez tekintse meg Fűmag kategóriánkat, amely olyan fajokat és fajták keverékét tartalmazza, amelyek minimális napfény mellett is dús és széles körű növekedést biztosítanak. Ha a gyepét gyerekek játszóterületének szánja, vegye fontolóra szabadidős és sportfű keverékeinket, amelyek az ellenállóképességükkel tűnnek ki. Az univerzális fűmagok sokoldalúak, különböző környezetekhez, beleértve a reprezentatív bemutató gyepet is megfelelnek. Robusztus gyepre van szüksége igényes alkalmazásokhoz? Professzionális fűmag keverékeink tökéletesek futballpályákhoz, útszélekhez, közterekhez és parkokhoz. Különböző méretű csomagokban kínáljuk a magokat, beleértve a gazdaságos nagy csomagokat is Nagy Fűmag Csomagok kategóriánkban, mindezt kedvező áron. Kisebb javításokhoz a Fűmagátültetési és Gyepjavítási részlegünkön megtalálja a megfelelő javító és fiatalító készleteket.

Kizárólag a vezető, megbízható fűmagtermelőkkel dolgozunk együtt, beleértve a Barenburgot, a Trawnik Polskit, a Biopont, a Compot és a Targetet. Állandóan magas minőségű termékeik garantálják az ügyfél elégedettségét. Alkossa meg ideális gyepét segítségünkkel és élvezze versenyképes árainkat!