• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gräsmatta

Välkommen till vår avdelning för Gräsfrön! Upptäck förstklassiga grässorter som passar för olika landskap. Utforska det breda utbudet i vår online trädgårdsbutik! Vi har organiserat våra produkter i väldefinierade underkategorier för din bekvämlighet, så att du snabbt kan hitta de specifika gräsfrön du behöver.

Letar du efter att odla en frodig, grön gräsmatta på en solig och sällan vattenbevattad plats? Vårt urval av gräsfrön för torra förhållanden är idealiskt. För skuggiga områden, kolla in vår kategori för Gräsfrön, som innehåller arter och sortblandningar som trivs med minimalt solljus och säkerställer tät och omfattande tillväxt. Om din gräsmatta är avsedd att vara en lekplats för barn, överväg våra rekreation- och sportgräsblandningar, kända för sin exceptionella slitstyrka. Universella gräsfrön är mångsidiga, lämpliga för olika miljöer, inklusive prestigefyllda visningsgräsmattor. Behöver du en robust gräsmatta för krävande applikationer? Våra professionella gräsfröblandningar är perfekta för fotbollsplaner, vägkanter, offentliga platser och parker. Vi erbjuder frön i olika förpackningsstorlekar, inklusive ekonomiska bulkalternativ i vår kategori för Stora Gräsfröpaket, allt till överkomliga priser. För mindre reparationer har avdelningen för Översådd och Gräsmattor reparation de rätta reparations- och förnyelsekiten.

Vi samarbetar uteslutande med ledande, välrenommerade gräsfröproducenter, inklusive Barenburg, Trawnik Polski, Biopon, Compo och Target. Deras konsekvent högkvalitativa produkter garanterar kundnöjdhet. Skapa din idealiska gräsmatta med vår hjälp och njut av konkurrenskraftiga priser!

11.44 kr
40.41 kr
58.03 kr