• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Nurmikko

Tervetuloa Nurmen Siemenet -osastollemme! Tutustu erinomaisiin ruoholajikkeisiin, jotka soveltuvat monenlaisiin maisemiin. Tutki laajaa valikoimaamme verkkopuutarhakaupassamme! Olemme järjestäneet tuotteemme hyvin määriteltyihin alakategorioihin mukavuutesi vuoksi, jotta voit nopeasti löytää tarvitsemasi tarkat nurmikon siemenet.

Haluatko kasvattaa rehevän, vihreän nurmikon aurinkoisella, harvoin kastellulla alueella? Kuivan maan nurmikon siemenvalikoimamme on ihanteellinen. Varjoisille alueille tutustu Nurmen Siemenet -kategoriaamme, joka sisältää lajikkeita ja sekoituksia, jotka menestyvät vähäisessä auringonvalossa ja takaavat tiheän ja laajan kasvun. Jos nurmikkosi on tarkoitettu lasten leikkipaikaksi, harkitse vapaa-ajan ja urheilunurmikon sekoituksiamme, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta kestävyydestään. Yleiset nurmikon siemenet ovat monipuolisia ja sopivat moniin ympäristöihin, mukaan lukien arvostetut näyttelynurmikot. Tarvitsetko vahvan nurmikon vaativiin sovelluksiin? Ammattimaiset nurmikon siemensekoituksemme ovat täydellisiä jalkapallokentille, tienvarsille, julkisille paikoille ja puistoihin. Tarjoamme siemeniä erikokoisissa pakkauksissa, mukaan lukien taloudelliset suurpakkausvaihtoehdot Suurten Nurmen Siemenpakkausten -kategoriamme, kaikki kohtuuhintaisia. Pienempiin korjauksiin Nurmen Uudelleenkylvö- ja Korjaus -osastomme tarjoaa juuri oikeat korjaus- ja uudistussarjat.

Teemme yhteistyötä vain johtavien, arvostettujen nurmikon siementuottajien kanssa, mukaan lukien Barenburg, Trawnik Polski, Biopon, Compo ja Target. Heidän johdonmukaisesti korkealaatuiset tuotteensa takaavat asiakastyytyväisyyden. Luo ihanteellinen nurmikkosi avullamme ja nauti kilpailukykyisistä hinnoistamme!

4.93