Rumput

Kami menjemput anda ke bahagian Lawn seed! Anda hanya akan mendapat pilihan rumput kelas pertama untuk laman web yang berbeza di sini. Ketahui lebih lanjut mengenai pelbagai pilihan yang terdapat di kedai taman dalam talian kami! Untuk menjadikan belanja semudah mungkin untuk anda, kami telah membahagikan produk kepada subkategori yang jelas. Anda akan dapat segera menemui benih rumput yang anda cari.

Adakah anda berusaha menanam rumput hijau segar di laman yang cerah dan kurang kerap disiram? Pilih pilihan rumput untuk laman web kering. Benih rumput untuk tempat yang rindang menanti anda dalam kategori lain - ini merangkumi campuran spesies dan pelbagai yang memerlukan pendedahan minimum kepada cahaya matahari agar dapat tumbuh dengan banyak dan menyebar luas. Adakah rumput anda adalah taman permainan anak-anak anda? Pesan campuran rumput rekreasi dan sukan yang menonjol dengan ketahanan yang sangat baik untuk melangkah. Benih rumput sejagat, sebaliknya, akan sesuai dengan banyak lokasi yang berbeza. Di antara mereka, anda akan menemui spesies mulia yang disyorkan untuk mempamerkan rumput. Sekiranya anda memerlukan rumput tugas berat untuk tugas khas, pilih campuran benih rumput profesional. Pilihan rumput ini sangat sesuai untuk padang bola, tepi jalan, dataran awam dan taman. Kami menawarkan biji dalam bungkusan pelbagai saiz. Lawati kategori pakej benih rumput Besar untuk mencari beg ekonomi. Kami menawarkannya dengan harga yang sangat berpatutan! Sekiranya anda hanya perlu mengisi beberapa kekosongan, anda akan menemui set pembaikan dan peremajaan yang sesuai di bahagian Overseeding dan pembaikan rumput.

Kami bekerjasama dengan pengeluar benih rumput terbaik yang terkenal sahaja. Di antara mereka, yang menikmati kepercayaan Pelanggan yang berterusan dan lama dan merupakan pembekal dipercayai kami, adalah: Barenburg, Trawnik Polski, Biopon, Compo dan Target. Kualiti premium produk menjamin kepuasan anda. Sediakan rumput dengan sedikit bantuan dari pihak kami dan jimat wang terima kasih kepada harga yang bersaing!

RM16.16