Травњак

Љубазно вас позивамо у одељење семенки травњака! Овде ћете пронаћи само првокласне селекције траве за различите локације. Сазнајте више о широком избору који је доступан у нашој онлине продавници башта! Да бисмо куповину учинили што повољнијом за вас, производе смо поделили у јасно дефинисане поткатегорије. Моћи ћете одмах да пронађете семе трава које тражите.

Да ли покушавате узгајати свјежу, зелену траву на сунчаном и рјеђе заливаном мјесту? Изаберите избор травњака за суве локације. Сјеме травњака за сјеновита мјеста очекује вас у другој категорији - те обухваћају мјешавине врста и сорти којима је потребно минимално излагање сунцу како би се обилно расло и ширило широко. Да ли би ваш травњак требао бити игралиште за вашу дјецу? Наручите рекреативне и спортске мешавине травњака које се истичу одличном отпорношћу на гашење. С друге стране, семе универзалних трава могло би да се уклопи на много различитих места. Међу њима ћете пронаћи племените врсте препоручене за излог травњака. Ако вам је потребна специјална травната травњак за посебне задатке, изаберите професионалне мешавине семена за травњак. Ове селекције траве су савршено погодне за фудбалска игралишта, путеве, јавне тргове и паркове. У понуди имамо семенке у паковањима различитих величина. Посетите категорију великих паковања семена траве да бисте пронашли економске кесице. Нудимо их по заиста приступачним ценама! Ако требате попунити само неке празнине, комплете за поправак и подмлађивање можете пронаћи у одељењу за поправак и уклањање травњака.

Сарађујемо само са најбољим, познатим произвођачима семена траве. Међу онима који уживају стално вишегодишње поверење купаца и који су наши поуздани добављачи су: Баренбург, Травник Полски, Биопон, Цомпо и Таргет. Врхунски квалитет производа гарантује ваше задовољство. Поставите травњак уз само малу помоћ наше стране и уштедите новац захваљујући нашим конкурентним ценама!