• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Trata

Dobrodošli v našem oddelku za Semena Trave! Odkrijte vrhunske izbire trave, primerne za različne krajine. Raziščite široko ponudbo, ki je na voljo v naši spletni trgovini z vrtom! Za vaše udobje smo naše izdelke organizirali v dobro opredeljene podkategorije, tako da lahko hitro najdete posebna semena trave, ki jih potrebujete.

Želite vzgojiti bujen, zelen travnik na sončnem, redko zalivanem območju? Naš izbor semen trave za suhe razmere je idealen. Za senčna območja preverite našo kategorijo Semena Trave, ki vključuje mešanice vrst in sort, ki uspevajo z minimalno sončno svetlobo, kar zagotavlja gosto in široko rast. Če je vaš travnik namenjen otroškemu igrišču, razmislite o naših mešanicah trave za rekreacijo in šport, ki so znane po svoji izjemni odpornosti proti obrabi. Univerzalna semena trave so vsestranska, primerna za različne nastavitve, vključno s prestižnimi razstavnimi travniki. Potrebujete robusten travnik za zahtevne aplikacije? Naše profesionalne mešanice semen trave so popolne za nogometna igrišča, cestne robove, javne prostore in parke. Ponujamo semena v različnih velikostih pakiranja, vključno z ekonomičnimi možnostmi v razsutem stanju v naši kategoriji Velikih paketov semen trave, vse po dostopnih cenah. Za manjša popravila ima naš oddelek za Presejanje in Popravilo travnika pravilne komplete za popravilo in obnovo.

Izključno sodelujemo z vodilnimi, uglednimi proizvajalci semen trave, vključno z Barenburg, Trawnik Polski, Biopon, Compo in Target. Njihovi dosledno visokokakovostni izdelki zagotavljajo zadovoljstvo strank. Ustvarite svoj idealen travnik z našo pomočjo in uživajte v konkurenčnih cenah!

4.93