• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

peluză

Bine ați venit la departamentul nostru de Semințe de Gazon! Descoperiți selecții de iarbă de top, potrivite pentru diverse peisaje. Explorați gama largă disponibilă în magazinul nostru online de grădinărit! Ne-am organizat produsele în subcategorii bine definite pentru confortul dvs., asigurându-vă că puteți localiza rapid semințele de gazon specifice de care aveți nevoie.

Doriți să cultivați un gazon luxuriant și verde într-o zonă însorită, rar udată? Selecția noastră de semințe de gazon pentru condiții uscate este ideală. Pentru zonele umbrite, verificați categoria noastră de Semințe de Gazon, care include soiuri și amestecuri de specii care prosperă cu un minim de lumină solară, asigurând o creștere densă și extinsă. Dacă gazonul dvs. este destinat să fie o zonă de joacă pentru copii, luați în considerare amestecurile noastre de gazon pentru recreere și sport, cunoscute pentru rezistența lor excepțională la uzură. Semințele de gazon universale sunt versatile, potrivite pentru diferite setări, inclusiv pentru gazoane de prezentare prestigioase. Aveți nevoie de un gazon robust pentru aplicații solicitante? Amestecurile noastre de semințe de gazon profesional sunt perfecte pentru terenuri de fotbal, marginea drumurilor, spații publice și parcuri. Oferim semințe în diferite dimensiuni de pachete, inclusiv opțiuni economice în vrac în categoria noastră de Pachete Mari de Semințe de Gazon, toate la prețuri accesibile. Pentru reparații mai mici, departamentul nostru de Resemănare și Reparații Gazon are seturile potrivite de reparație și reînnoire.

Colaborăm exclusiv cu producători de semințe de gazon de frunte și de renume, inclusiv Barenburg, Trawnik Polski, Biopon, Compo și Target. Produsele lor de înaltă calitate constantă asigură satisfacția clienților. Creați-vă gazonul ideal cu ajutorul nostru și bucurați-vă de prețuri competitive!