• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

peluză

Vă invităm cu drag la departamentul de semințe de gazon! Aici veți găsi doar selecții de iarbă de primă clasă pentru diferite site-uri. Aflați mai multe despre selecția largă disponibilă în magazinul nostru online de grădină! Pentru a face cumpărăturile cât mai convenabile pentru dvs., am împărțit produsele în subcategorii clar definite. Veți putea găsi imediat semințele din ierburile pe care le căutați.

Încercați să crească gazon proaspăt și verde pe un site însorit și mai puțin udat? Alegeți selecția de gazon pentru locurile uscate. Semințele de iarbă pentru locuri umbroase vă așteaptă într-o altă categorie - acestea cuprind amestecuri de specii și soiuri care au nevoie de o expunere minimă la lumina soarelui pentru a crește abundent și a se răspândi pe scară largă. Se presupune că gazonul tău ar fi locul de joacă al copiilor tăi? Comandați amestecuri de gazon recreativ și sport care ies în evidență cu o rezistență excelentă la călcare. Pe de altă parte, semințele ierburilor universale s-ar potrivi pe multe locații diferite. Printre ele veți găsi speciile nobile recomandate pentru peluzele vitrine. Dacă aveți nevoie de un gazon greu pentru sarcini speciale, alegeți amestecuri profesionale de semințe de gazon. Aceste selecții de iarbă sunt perfect potrivite pentru terenurile de fotbal, șosele, piețele publice și parcurile. Oferim semințe în pachete de diferite dimensiuni. Accesați categoria Pachete de semințe de iarbă mare pentru a găsi saci economici. Le oferim la prețuri cu adevărat accesibile! Dacă trebuie să completați doar câteva goluri, veți găsi seturile de reparație și întinerire a montajului în departamentul de Supraveghere și reparație a gazonului.

Cooperăm numai cu cei mai buni producători de semințe de iarbă. Printre cei care se bucură de încrederea constantă și îndelungată a clienților și care sunt furnizorii noștri de încredere, sunt: Barenburg, Trawnik Polski, Biopon, Compo și Target. Calitatea premium a produsului vă garantează satisfacția. Instalați o peluză cu doar puțin ajutor din partea noastră și economisiți bani datorită prețurilor noastre competitive!