• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

морава

Добре дошли в отдела за Семена за Трева! Открийте висококачествени селекции на трева, подходящи за различни ландшафти. Изследвайте богатата гама продукти, налични в нашия онлайн магазин за градинарство! Разположихме продуктите си в добре дефинирани подкатегории, за ваше удобство, за да можете бързо да намерите конкретните семена за трева, които ви трябват.

Искате ли да отгледате сочна, зелена трева на слънчево и рядко поливано място? Изберете семена за трева за сухи условия. Семената за трева за сенчести места ви очакват в друга категория - те включват видове и разнородни смеси, които се нуждаят от минимална слънчева светлина, за да растат обилно и да се разпространяват широко. Ако вашата трева трябва да бъде игрище за деца, разгледайте рекреационните и спортни смеси за трева, известни с изключителната си устойчивост на настъпване. Универсалните семена за трева са универсални и подходящи за различни настройки, включително престижни изложбени тревници. Ако ви е необходима издръжлива трева за специални приложения, изберете професионални смеси от семена за трева. Тези селекции на трева са идеални за футболни игрища, странични пътища, обществени площи и паркове. Предлагаме семена в различни размери опаковки, включително икономични опции в категорията Големи опаковки със семена за трева, всичко на достъпни цени. Ако имате нужда да запълните някои празнини, ще намерите подходящи комплекти за поправка и подновление в отдела за Пресейване и Поправка на трева.

Сътрудничим само с водещи и уважавани производители на семена за трева, включително Barenburg, Trawnik Polski, Biopon, Compo и Target. Техните постоянно висококачествени продукти гарантират удовлетворението на клиентите. Създайте идеалната си трева с наша помощ и се насладете на конкурентни цени!

1.95 лв
6.87 лв
19.10 лв