Plen

Velkommen til vår Avdeling for Gressfrø! Oppdag førsteklasses gressvalg som passer for ulike landskap. Utforsk det brede utvalget tilgjengelig i vår nettbaserte hagebutikk! Vi har organisert produktene våre i godt definerte underkategorier for din bekvemmelighet, slik at du raskt kan finne de spesifikke gressfrøene du trenger.

Ønsker du å dyrke en frodig, grønn plen i et solrikt, sjelden vannet område? Vårt utvalg av gressfrø for tørre forhold er ideelt. For skyggefulle områder, sjekk ut vår Gressfrø-kategori, som inneholder arter og varierte blandinger som trives med minimalt sollys, og sikrer tett og omfattende vekst. Hvis plenen din er ment å være et lekeområde for barn, vurder våre fritids- og sportsgressblandinger, kjent for sin eksepsjonelle slitestyrke. Universelle gressfrø er allsidige, egnet for ulike omgivelser, inkludert prestisjetunge utstillingsplener. Trenger du en robust plen for krevende applikasjoner? Våre profesjonelle gressfrøblandinger er perfekte for fotballbaner, veikanter, offentlige plasser og parker. Vi tilbyr frø i ulike pakkestørrelser, inkludert økonomiske bulkalternativer i vår kategori for Store Gressfrøpakker, alt til overkommelige priser. For mindre reparasjoner har vår Avdeling for Overgjødsling og Plenreparasjon akkurat de riktige reparasjons- og foryngelsessettene.

Vi samarbeider utelukkende med ledende, anerkjente gressfrøprodusenter, inkludert Barenburg, Trawnik Polski, Biopon, Compo og Target. Deres konsekvent høykvalitetsprodukter sikrer kundetilfredshet. Skap din ideelle plen med vår hjelp og nyt konkurransedyktige priser!

39.26 kr
56.37 kr
108.51 kr