• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Gazon

Wij nodigen u graag uit voor de afdeling Lawn Seeds! U vindt hier alleen eersteklas grasselecties voor verschillende sites. Meer informatie over de brede selectie die beschikbaar is in onze online tuinwinkel! Om het winkelen zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken, hebben we producten onderverdeeld in duidelijk gedefinieerde subcategorieën. Je zult meteen zaden van de grassen kunnen vinden die je zoekt.

Probeert u vers, groen gras te kweken op een zonnige en minder frequent bewaterde plek? Kies gazonselectie voor droge plaatsen. Gazongraszaden voor schaduwrijke plaatsen wachten op u in een andere categorie - deze omvatten soorten- en variëteitenmengsels die een minimale blootstelling aan zonlicht nodig hebben om overvloedig te groeien en breed te verspreiden. Moet uw gazon de speelplaats van uw kinderen zijn? Bestel recreatieve en sportieve grasmengsels die opvallen met een uitstekende weerstand tegen betreden. Zaden van de universele grassen daarentegen zouden op veel verschillende locaties passen. Onder hen vindt u de nobele soorten aanbevolen voor showcase gazons. Als u een zwaar gras nodig hebt voor speciale taken, kies dan professionele graszaadmixen. Deze grasselecties zijn perfect geschikt voor voetbalvelden, bermen, openbare pleinen en parken. Wij bieden zaden in verpakkingen van verschillende maten. Ga naar de categorie Grote graszaadpakketten om economy bags te vinden. Wij bieden ze tegen echt betaalbare prijzen! Als u alleen enkele gaten hoeft te vullen, vindt u de passende reparatie- en verjongingssets in de afdeling Doorzaaien en gazonherstel.

We werken alleen samen met de beste, gerenommeerde graszaadproducenten. Onder degenen die genieten van een constant, langdurig vertrouwen van de klanten en die onze vertrouwde leveranciers zijn, zijn: Barenburg, Trawnik Polski, Biopon, Compo en Target. Premiumkwaliteit van het product garandeert uw tevredenheid. Zet een gazon op met slechts een beetje hulp van onze kant en bespaar geld dankzij onze scherpe prijzen!

0.97
3.44
4.93
8.10
8.50
9.20
9.39
9.50
9.55
9.72