• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Gazon

Welkom op onze Graszaden afdeling! Ontdek topklasse grasselecties geschikt voor verschillende landschappen. Verken het brede assortiment beschikbaar in onze online tuinwinkel! We hebben onze producten georganiseerd in goed gedefinieerde subcategorieën voor uw gemak, zodat u snel de specifieke graszaden kunt vinden die u nodig heeft.

Op zoek om een weelderige, groene gazon te kweken in een zonnige, zelden bewaterde omgeving? Onze graszaadselectie voor droge omstandigheden is ideaal. Voor schaduwrijke gebieden, bekijk onze Graszaden categorie, met soorten en variëteitenmengsels die gedijen met minimale zonlicht, en zorgen voor een dichte en uitgebreide groei. Als uw gazon bedoeld is als speelgebied voor kinderen, overweeg dan onze recreatieve en sportgrasmengsels, bekend om hun uitzonderlijke slijtvastheid. Universele graszaden zijn veelzijdig, geschikt voor verschillende omgevingen, inclusief prestigieuze showcase gazons. Heeft u een robuust gazon nodig voor veeleisende toepassingen? Onze professionele graszaadmengsels zijn perfect voor voetbalvelden, wegbermen, openbare ruimtes en parken. Wij bieden zaden aan in verschillende verpakkingsgroottes, inclusief economische bulkopties in onze categorie Grote Graszadenpakketten, allemaal tegen betaalbare prijzen. Voor kleinere reparaties heeft de afdeling Doorzaaien en Gazons Reparatie precies de juiste reparatie- en verjongingskits.

Wij werken exclusief samen met toonaangevende, gerenommeerde graszaadproducenten, waaronder Barenburg, Trawnik Polski, Biopon, Compo en Target. Hun consequent hoogwaardige producten garanderen klanttevredenheid. Creëer uw ideale gazon met onze hulp en geniet van concurrerende prijzen!

0.97
3.44
4.93
8.50
9.10
9.50
9.72