• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Филтри за продукти

Цена

Полипропиленови торбички и чували

Нашите полипропиленови чували и торбички са от съществено значение за всеки домакинство. Можете да ги закупите на достъпни цени в различни размери. Те са предназначени за съхранение на сухи стоки, включително храни, горива, строителни материали, торове и други компоненти, използвани в земеделието и градинарството. Ще трудно повярвате на очите си, когато видите конкурентните цени, които предлагаме за висококачествени полипропиленови торбички и чували в нашия онлайн магазин!

В нашия магазин има налични бели, дебели полипропиленови торбички. Те гарантират отлична издръжливост, устойчивост на съкъсване и устойчивост на механични повреди. Здравата, но в същото време лека тъкан, използвана за тяхното производство, е одобрена за контакт с храни. В такава торбичка можете сигурно да съхранявате и пренасяте захар, брашно, житни култури или фураж за животни. Благодарение на високата им издръжливост, нашите полипропиленови торбички са идеални за транспортиране на въглища, брикети, пясък, камъни и строителни отпадъци. Конкурентната цена е още едно предимство на този продукт - това е инвестиция, която определено ще се отплати. Можете да избирате между бели полипропиленови торбички, като например торбичка с размери 50 x 80 см, изработена от материал с тегло 50 г, която може да носи до 25 кг товар, или XXL версии, подходящи за носене на до 50 кг товар, като например бяла полипропиленова торбичка с размери 65 x 110 см, изработена от материал с тегло 86 г, или бяла торбичка с размери 80 x 125 см, изработена от още по-дебел материал с тегло 120 г. Ви каним сърдечно да направите вашите поръчки!

Спестете време и пари, като поръчате контейнери и торбички от водещи производители онлайн. Гарантираме премиум качество и издръжливост на нашите продукти - нашите полипропиленови торбички и чували, налични в нашия магазин, са инвестиция за дългосрочно ползване. Кликнете, направете поръчка и ще видите, че има смисъл!