• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Pungi și Saci din Polipropilenă

Sacii si pungile noastre de polipropilena sunt indispensabili in fiecare gospodarie. Ii poti cumpara la preturi accesibile in diferite marimi. Sunt conceputi pentru depozitarea de produse uscate, inclusiv alimente, combustibili, materiale de constructie, ingrasaminte si alte componente folosite in agricultura si gradinarit. Cu greu vei crede ochilor tai cand vei vedea preturile competitive pe care le oferim pentru saci si pungi de polipropilena de inalta calitate in magazinul nostru online!

Oferim o selectie de saci albi, grosi din polipropilena in magazinul nostru. Ei garanteaza o durabilitate excelenta, rezistenta la rupere si rezistenta la daune mecanice. Tesatura solida, dar usoara, folosita pentru fabricarea acestor saci, este aprobata pentru contactul cu alimentele. Cu acesti saci poti stoca si transporta in siguranta zahar, faina, cereale sau furaje pentru animale. Datorita durabilitatii lor ridicate, sacii nostri de polipropilena sunt ideali pentru transportul de carbune, brichete, nisip, pietris si resturi. Pretul competitiv este un avantaj suplimentar al acestui produs - este o investitie care cu siguranta se va amortiza. Poti alege din sacii albi de polipropilena, cum ar fi sacul de 50 x 80 cm realizat dintr-o tesatura de 50 g care poate transporta pana la 25 kg de orice tip de marfa, sau variantele XXL potrivite pentru transportul a pana la 50 kg de marfa, cum ar fi sacul alb de 65 x 110 cm din polipropilena realizat dintr-o tesatura de 86 g sau sacul alb de 80 x 125 cm din polipropilena realizat dintr-o tesatura chiar mai groasa de 120 g. Va invitam cordial sa plasati comenzile!

Economisiti timp si bani comandand containere si saci de la producatorii de top online. Garantam calitatea premium si durabilitatea produselor noastre - sacii si pungile noastre de polipropilena, disponibili in magazinul nostru, sunt o investitie pe termen lung. Click, plasati comanda si veti vedea cat de logic este!