• 488.89 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Pungi și Saci din Polipropilenă

Pungile și sacii noștri din polipropilenă vor veni la îndemână în fiecare gospodărie. Le puteți cumpăra pentru aproape nimic în dimensiuni diferite. Acestea sunt destinate mărfurilor uscate, inclusiv alimentelor, combustibililor, materialelor de construcție, îngrășămintelor și altor componente utilizate în agricultură și grădinărit. Veți avea probleme să vă credeți ochii când veți vedea prețurile pungilor și pungilor din polipropilenă de înaltă calitate pe care le oferim în magazinul nostru!

În magazinul nostru sunt disponibile saci albi, groși de polipropilenă. Acestea garantează o durabilitate excelentă și rezistență la rupere, precum și rezistență la deteriorarea mecanică. Țesătură robustă, groasă, dar ușoară, din care au fost fabricate, a fost permisă pentru contactul cu alimentele. Într-un sac de acest fel, veți păstra și transporta în siguranță zahăr, făină, cereale sau furaje de animale. Datorită durabilității mari, pungile noastre din polipropilenă sunt perfect potrivite pentru transportul cărbunelui, brichetelor, nisipului, pietrișului și resturilor. Prețul competitiv poate fi adăugat cu ușurință la avantajele acelui produs - această achiziție va aduce cu siguranță dividende! Cumpărați pungă albă de 50 x 80 cm din polipropilenă confecționată dintr-o țesătură de 50 g care poate transporta 25 kg din orice sarcină dată sau versiunile XXL potrivite pentru transportul a 50 kg de sarcină - geantă albă de 65 x 110 cm din polipropilenă confecționată din țesătură de 86 g sau alb Geantă 80 x 125 cm realizată dintr-o țesătură și mai groasă, de 120 g. Vă invităm cu drag să faceți comenzi!

Economisiți timp și bani comandând containere și pungi de la cei mai importanți producători online. Garantăm calitatea și durabilitatea produselor premium - sacii și pungile din polipropilenă oferite în magazinul nostru se dovedesc a fi o investiție de ani de zile. Faceți clic, comandați și vedeți, că are sens!