Beg polipropilena dan karung

Beg dan karung polipropilena kami akan berguna dalam setiap isi rumah. Anda boleh membelinya hampir tidak ada dalam pelbagai saiz. Ia bertujuan untuk barangan kering, termasuk makanan, bahan api, bahan binaan, baja dan komponen lain yang digunakan dalam pertanian dan berkebun. Anda akan menghadapi masalah untuk mempercayai mata anda apabila anda melihat harga karung polipropilena berkualiti tinggi dan beg yang kami tawarkan di kedai kami!

Terdapat beg polipropilena berwarna putih dan tebal yang terdapat di kedai kami. Mereka menjamin ketahanan yang sangat baik dan rintangan lusuh, serta penentangan terhadap kerosakan mekanikal. Kain yang tebal, tebal, namun ringan yang telah dihasilkan telah dibenarkan untuk dihubungi. Dalam beg begini, anda akan selamat menyimpan dan mengangkut gula, tepung, bijirin atau makanan haiwan. Oleh kerana ketahanan yang tinggi beg polipropilena kami sangat sesuai untuk mengangkut arang batu, briket, pasir, kerikil dan puing-puing. Harga yang kompetitif boleh ditambah dengan kelebihan produk - pembelian ini pasti akan membawa dividen! Beli beg polipropilena putih 50 x 80 cm diperbuat daripada kain 50 g yang boleh membawa 25 kg apa-apa beban tertentu atau versi XXL yang sesuai untuk membawa 50 kg beban - beg polipropilena 65 x 110 cm putih yang diperbuat daripada kain 86 g atau putih Beg 80 x 125 cm diperbuat daripada lebih tebal, kain 120 g. Kami dengan baik menjemput anda membuat pesanan!

Jimat masa dan wang dengan memesan bekas dan beg dari pengeluar utama dalam talian. Kami menjamin kualiti premium dan ketahanan produk kami - karung dan beg polipropilena yang ditawarkan di kedai kami menjadi pelaburan selama bertahun-tahun. Klik, perintah dan lihat, bahawa ia masuk akal!