• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Polypropeenipussit ja -laukut

Polypropeenikassit ja -pussit ovat välttämättömiä jokaisessa taloudessa. Voit ostaa ne edulliseen hintaan eri kokoisina. Ne on suunniteltu säilyttämään kuivia tuotteita, mukaan lukien elintarvikkeet, polttoaineet, rakennusmateriaalit, lannoitteet ja muut maataloudessa ja puutarhanhoidossa käytetyt komponentit. Et usko silmiäsi, kun näet kilpailukykyiset hinnat, joita tarjoamme korkealaatuisista polypropeenikasseista ja pusseista verkkokaupassamme!

Tarjoamme valikoiman valkoisia, paksuja polypropeenikasseja myymälässämme. Ne takaavat erinomaisen kestävyyden, repäisynkestävyyden ja mekaanisen vaurionkestävyyden. Näiden kassien valmistukseen käytetty vahva, mutta silti kevyt kangas on hyväksytty elintarvikekosketukseen. Näillä kasseilla voit säilyttää ja kuljettaa turvallisesti sokeria, jauhoja, viljaa tai eläinten rehua. Niiden korkea kestävyys tekee polypropeenikasseistamme täydellisiä kivihiilen, brikettien, hiekan, sora- ja rakennusjätteen kuljetukseen. Kilpailukykyinen hinta on tämän tuotteen lisäetuna - se on investointi, joka kannattaa. Voit valita valkoisia polypropeenikasseja, kuten 50 x 80 cm kassin, joka on valmistettu 50 g kankaasta ja voi kantaa 25 kg kuormaa, tai XXL-versioita, jotka sopivat jopa 50 kg kuorman kantamiseen, kuten valkoinen 65 x 110 cm polypropeenikassi, joka on valmistettu 86 g kankaasta, tai valkoinen 80 x 125 cm kassi, joka on valmistettu vieläkin paksummasta, 120 g kankaasta. Kutsuvat sinut ystävällisesti tekemään tilauksesi!

Säästä aikaa ja rahaa tilaamalla säiliöt ja kassit johtavilta tuottajilta verkossa. Takaamme tuotteidemme premium-laadun ja kestävyyden - polypropeenipussit ja -laukut, jotka ovat saatavilla myymälässämme, ovat pitkäaikainen sijoitus. Klikkaa, tee tilaus ja näet, kuinka järkevää se on!