• 149.00 Voit saada ilmaisen toimituksen
    sinun täytyy sijoittaa vähintään

Polypropeenipussit ja -laukut

Polypropeenipussimme ja pussimme ovat hyödyllisiä kaikissa kotitalouksissa. Voit ostaa niitä melkein mitään erikokoisina. Ne on tarkoitettu kuivatuotteille, mukaan lukien ruoka, polttoaineet, rakennusmateriaalit, lannoitteet ja muut maataloudessa ja puutarhanhoidossa käytetyt komponentit. Sinulla on vaikeuksia uskoa silmiäsi, kun näet myymälässä tarjojamme korkealaatuisten polypropeenisäkkien ja -laukkujen hintoja!

Myymälästämme on saatavana valkoisia paksuja polypropeenipusseja. Ne takaavat erinomaisen kestävyyden ja repäisykestävyyden sekä mekaanisten vaurioiden kestävyyden. Tukeva, paksu, mutta kevyt kangas, josta he ovat valmistaneet, on sallittu kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Tällaisessa pussissa voit varastoida ja kuljettaa turvallisesti sokeria, jauhoja, viljaa tai eläinrehua. Korkean kestävyyden ansiosta polypropeenipussimme soveltuvat erinomaisesti hiilen, briketin, hiekan, soran ja roskien kuljettamiseen. Kilpailukykyinen hinta voidaan helposti lisätä tuotteen etuihin - tämä hankinta tuo varmasti osinkoja! Osta valkoinen, 50 g: n kankaasta valmistettu 50 x 80 cm: n polypropeenipussi, joka voi kantaa 25 kg mistä tahansa annetusta kuormasta, tai XXL-mallit, jotka soveltuvat 50 kg: n kuorman kuljettamiseen - valkoinen 65 x 110 cm: n polypropeenipussi, joka on valmistettu 86 g: n kankaasta tai valkoinen 80 x 125 cm laukku on valmistettu vielä paksummasta, 120 g kankaasta. Kutsumme sinut tilaamaan!

Säästä aikaa ja rahaa tilaamalla säiliöt ja pussit johtavilta tuottajilta verkossa. Takaamme tuotteidemme ensiluokkaista laatua ja kestävyyttä - myymälässämme olevat polypropeenisäkit ja -laukut osoittavat olevan sijoitus vuosiksi. Napsauta, tilaa ja katso, että sillä on järkeä!