• 1,490.00 kr For å bruke gratis frakt,
    må du bestille varene for minimum

Polypropylenposer og -sekker

Polypropylenposene og sekkene våre kommer til nytte i alle husholdninger. Du kan kjøpe dem for nesten ingenting i forskjellige størrelser. De er beregnet på tørrvarer, inkludert mat, drivstoff, byggematerialer, gjødsel og andre komponenter som brukes i jordbruk og hagearbeid. Du vil ha problemer med å tro på øynene dine når du ser prisene på høykvalitets polypropylensekker og vesker som vi tilbyr i vår butikk!

Det er hvite, tykke polypropylenposer tilgjengelig i butikken vår. De garanterer utmerket holdbarhet og rivemotstand, samt motstand mot mekanisk skade. Robust, tykt, men likevel lett stoff de er produsert av, har vært tillatt for matkontakt. I en pose av den typen vil du trygt lagre og transportere sukker, mel, korn eller dyrefôr. På grunn av høy holdbarhet er våre polypropylenposer perfekt egnet for transport av kull, briketter, sand, grus og rusk. Konkurransedyktig pris kan enkelt legges til fordelene ved det produktet - dette kjøpet vil definitivt gi utbytte! Kjøp hvit polypropylen 50 x 80 cm pose laget av 50-g stoff som kan bære 25 kg av enhver gitt belastning eller XXL-versjonene som er egnet til å bære 50 kg last - hvit 65 x 110 cm polypropylenpose laget av 86 g stoff eller det hvite 80 x 125 cm veske laget av enda tykkere, 120 g stoff. Vi inviterer deg bestillinger!

Spar tid og penger ved å bestille containere og vesker fra de ledende produsentene på nettet. Vi garanterer førsteklasses kvalitet og holdbarhet på våre produkter - polypropylensekker og vesker som tilbys i vår butikk viser seg å være en investering i flere år. Klikk, bestill og se at det gir mening!