• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Polypropyleen tassen en zakken

Onze polypropyleen zakken en zakken komen goed van pas in elk huishouden. Je kunt ze voor bijna niets in verschillende maten kopen. Ze zijn bedoeld voor droge goederen, inclusief voedsel, brandstoffen, bouwmaterialen, meststoffen en andere componenten die worden gebruikt in de landbouw en tuinieren. U zult moeite hebben uw ogen te geloven wanneer u de prijzen ziet van hoge kwaliteit polypropyleen zakken en tassen die wij in onze winkel aanbieden!

Er zijn witte, dikke polypropyleen zakken verkrijgbaar in onze winkel. Ze garanderen een uitstekende duurzaamheid en scheurweerstand, evenals weerstand tegen mechanische schade. Stevig, dik, maar toch lichtgewicht materiaal waarvan ze zijn vervaardigd, is toegestaan voor contact met levensmiddelen. In een dergelijke zak kunt u suiker, meel, graan of diervoeder veilig opslaan en vervoeren. Vanwege de hoge duurzaamheid zijn onze polypropyleen zakken perfect geschikt voor het transport van kolen, briketten, zand, grind en puin. De concurrerende prijs kan eenvoudig worden toegevoegd aan de voordelen van dat product - deze aankoop zal zeker dividenden opleveren! Koop een witte polypropyleen zak van 50 x 80 cm gemaakt van 50 g stof die 25 kg van elke lading kan dragen of de XXL-versies die geschikt zijn voor het dragen van 50 kg lading - witte polypropyleen zak van 65 x 110 cm gemaakt van 86 g stof of de witte Zak van 80 x 125 cm gemaakt van nog dikkere, 120 g stof. Wij nodigen u vriendelijk uit om bestellingen te plaatsen!

Bespaar tijd en geld door containers en tassen van de toonaangevende producenten online te bestellen. Wij garanderen premium kwaliteit en duurzaamheid van onze producten - polypropyleen zakken en tassen aangeboden in onze winkel blijken jarenlang een investering te zijn. Klik, bestel en zie, dat het logisch is!