• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Polypropyleen tassen en zakken

Onze polypropyleen tassen en zakken zijn onmisbaar in elk huishouden. Je kunt ze kopen tegen betaalbare prijzen in verschillende maten. Ze zijn ontworpen voor het opslaan van droge goederen, waaronder voedsel, brandstoffen, bouwmaterialen, meststoffen en andere componenten die worden gebruikt in de landbouw en tuinieren. Je zult je ogen bijna niet geloven als je de competitieve prijzen ziet die we aanbieden voor hoogwaardige polypropyleen zakken en tassen in onze online winkel!

We bieden een assortiment witte, dikke polypropyleen tassen aan in onze winkel. Ze garanderen uitstekende duurzaamheid, scheurbestendigheid en weerstand tegen mechanische schade. De stevige maar toch lichte stof die voor deze tassen wordt gebruikt, is goedgekeurd voor contact met voedsel. Met deze tassen kun je veilig suiker, bloem, graan of dierenvoer opslaan en vervoeren. Dankzij hun hoge duurzaamheid zijn onze polypropyleen tassen ideaal voor het vervoeren van kolen, briketten, zand, grind en puin. De competitieve prijs is een extra voordeel van dit product - het is een investering die zich zal uitbetalen. Je kunt kiezen uit de witte polypropyleen tassen, zoals de tas van 50 x 80 cm gemaakt van 50 g stof die tot 25 kg van elke lading kan dragen, of de XXL-versies geschikt voor het dragen van tot 50 kg aan lading, zoals de witte 65 x 110 cm polypropyleen tas gemaakt van 86 g stof of de witte 80 x 125 cm tas gemaakt van zelfs dikkere 120 g stof. We nodigen je van harte uit om je bestellingen te plaatsen!

Bespaar tijd en geld door containers en tassen te bestellen van de toonaangevende producenten online. Wij garanderen premium kwaliteit en duurzaamheid van onze producten - onze polypropyleen zakken en tassen, beschikbaar in onze winkel, zijn een langetermijninvestering. Klik, plaats je bestelling en zie hoe zinvol het is!