• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Polipropilén zsákok

Polipropilén zacskóink és zacskóink minden háztartásban hasznosak lesznek. Szinte semmit megvásárolhatja különféle méretben. Száraz árukhoz készültek, ideértve az élelmiszereket, üzemanyagokat, építőanyagokat, műtrágyákat és a mezőgazdaságban és a kertészetben használt egyéb alkatrészeket. Nehezen fogja hinni a szemét, amikor meglátja a boltban kínált kiváló minőségű polipropilén zsákok és táskák árait!

Fehér, vastag polipropilén zacskók kaphatók üzletünkben. Kiváló tartósságot, szakadási ellenállást, valamint mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást garantálnak. Szilárd, vastag, mégis könnyű szövet, amelyből készültek, megengedett élelmiszerekkel történő érintkezés céljából. Egy ilyen zacskóban biztonságosan tárolhatja és szállíthatja a cukrot, lisztet, gabonaféléket vagy állati takarmányt. A nagy tartósság miatt a polipropilén zacskók kiválóan alkalmasak szén, brikett, homok, kavics és törmelék szállítására. A versenyképes ár könnyen hozzáadható ennek a terméknek az előnyeihez - ez a vásárlás minden bizonnyal osztalékot hoz! Vásároljon 50 g-os szövetből készült, 50 kg-os szövetből készített fehér polipropilén táskát, amely bármilyen teherbírás esetén 25 kg-ot képes hordozni, vagy az 50 kg-os teher hordozására alkalmas XXL verziók - fehér, 65 g-os, 110 cm-es 86 g-os szövetből készült polipropilén táska, vagy a fehér 80 x 125 cm-es táska még vastagabb, 120 g anyagból. Kérjük megrendeléseket!

Takarítson meg időt és pénzt azáltal, hogy online konténereket és táskákat rendel a vezető gyártóktól. Garantáljuk termékeink kiváló minőségét és tartósságát - az üzletünkben kínált polipropilén zsákok és táskák évek óta befektetésnek bizonyulnak. Kattintson, rendelje meg és látja, hogy van értelme!