• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Polipropilén zsákok

A mi polipropilén táskáink és zsákok minden háztartásban nélkülözhetetlenek. Megfizethető áron vásárolhatod meg őket különböző méretekben. Száraz árucikkek tárolására terveztük őket, ideértve az élelmiszereket, tüzelőanyagokat, építőanyagokat, trágyákat és egyéb alkotóelemeket, amelyeket mezőgazdaságban és kertészkedésben használnak. Nem fogsz hinni a szemednek, amikor meglátod azokat az versenyképes árakat, amelyeket kínálunk magas minőségű polipropilén zsákok és táskákért az online üzletünkben!

Üzletünkben fehér, vastag polipropilén táskákat kínálunk. Kiváló tartósságot, szakadásállóságot és mechanikai károsodás ellenállást garantálnak. A gyártásukhoz használt erős, mégis könnyű szövet élelmiszerekkel való érintkezésre is engedélyezett. Ezekkel a táskákkal biztonságosan tárolhatod és szállíthatod a cukrot, lisztet, gabonát vagy állateledelt. Nagy tartósságuknak köszönhetően polipropilén táskáink ideálisak a szén, brikettek, homok, kavics és törmelék szállítására. A versenyképes ár további előnye ennek a terméknek - ez egy olyan befektetés, ami megtérül. Választhatsz a fehér polipropilén táskák közül, például a 50 x 80 cm-es, 50g-os szövetből készült táskát, amely akár 25 kg terhelést is elbír, vagy az XXL verziókat, amelyek akár 50 kg terhelést is elbírnak, mint a 65 x 110 cm-es fehér polipropilén táska, amely 86 g-os szövetből készült, vagy az 80 x 125 cm-es fehér táska, amely még vastagabb, 120 g-os szövetből készült. Szeretettel várunk, hogy leadjátok a rendeléseket!

Időt és pénzt spórolhatsz a vezető online gyártóktól történő tartályok és táskák rendelésével. Garantáljuk termékeink prémium minőségét és tartósságát - polipropilén zsákok és táskák, amelyek elérhetőek üzletünkben, hosszú távú befektetés. Kattints, rendelj és nézd meg, hogy mennyire ésszerű!