• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Bukszus műtrágyák

A puszpáng műtrágyák segítenek elérni a kívánt hatást e kivételesen imádnivaló cserjék termesztésében: sűrű, élénkzöld sövény vagy csodálatosan kialakított talajművelés (élő szobor, amelyet a cserje lombjának és gallyainak levágásával hoztak létre). A megfelelően kiegészített bukszusok kiváló életerővel, sűrűn növő hajtásokkal és élénk színű levelekkel örvendeznek meg. Ennek az állapotnak a fenntartása érdekében ki kell használnia az ásványi bukszus műtrágyák gazdag kínálatát.

A Target Boxwood és a Sövénytrágya egyedülálló, mikroelemekkel dúsított termék. Használatával megakadályozza a gyorsan növekvő zöld cserjeinek tápanyaghiányát, amely károsíthatja a növények növekedését és a levelek sárgulását eredményezheti. A megfelelő megtermékenyítés közvetlenül a betegségekkel szembeni fokozott ellenállást jelenti. Az Agrecol Boxwood műtrágya a gyakran és túlságosan levágott és metszett cserjéknek készült, amelyek nagy tápanyag-adagokat igényelnek az egész vegetációs időszak alatt. Ez a hatékony és könnyen alkalmazható termék versenyképes árával lepne meg - próbálja ki, és élvezze az eredményeket a saját kertjében!

A kerti vetőmagok piacán történő vásárlás garantálja a legmagasabb szintű vásárlói élményt. Műtrágyáink híres, bevált gyártóktól származnak, optimális körülmények között tárolják őket, és szállítás előtt rögzítik őket. Mindegyiküket részletes használati utasításokkal szállítjuk, lehetővé téve a kerti kezdők számára, hogy maximalizálják lehetőségeiket. Lepje meg vendégeit egy gondozott, elegáns kerttel - műtrágyáinknak köszönhetően a bukszusokra és más igényes fa- és cserjefajokra gondozással könnyebbé válik!