• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Bukszus Műtrágyák

A buxus trágyák nélkülözhetetlenek ezeknek a bájos cserjéknek a termesztéséhez, legyen szó egy gazdag, élénkzöld sövényről, vagy művészi formájú topiáról (élettelen szobor, amelyet a cserjék leveleinek és ágainak megmetszésével hoznak létre). A jól táplált buxusok rendkívüli életerőt, sűrű növekedést és élénk leveleket mutatnak. Ennek az egészségnek a fenntartása érdekében érdemes felfedezni a mi ásványi buxus trágyák széles választékát.

A Target buxus- és sövénytrágya, amelyet elengedhetetlen mikroelemekkel gazdagítottak, biztosítja, hogy gyors növekedésű zöld cserjéi jól tápláltak maradjanak, megakadályozva az olyan tápanyaghiányokat, amelyek akadályozhatják a növekedést, vagy levél sárgulást okozhatnak. A rendszeres trágyázás javítja a betegségekkel szembeni ellenállást is. Azoknak a gyakran és erősen metszett cserjéknek az Agrecol buxus trágya ideális. Az egész növekedési szezon alatt szükséges tápanyagokat biztosítja, és hatékony és könnyen használható. Ráadásul versenyképes ára biztosan lenyűgözi majd - próbálja ki, és látni fogja a változást kertjében!

A Garden Seeds Marketen történő vásárlás egy páratlan vásárlói élményt ígér. Megbízható gyártóktól származó trágyákat szerezzük be, optimális körülmények között tároljuk, és biztonságos csomagolást biztosítunk a szállításhoz. Minden termék mellé részletes használati utasítást mellékelünk, így a kertészetben kezdők számára is könnyen hozzáférhetők. A kertjét alakítsa át gondozott, elegáns helyszínné trágyáinkkal. A buxusok és más igényes fák és cserjék gondozása könnyedén megy!