• 149.00 Om van een gratis verzending gebruik te kunnen maken,
    dient u een bestelling te plaatsen van minimaal

Buxus meststoffen

Buxusmeststoffen helpen u het gewenste effect te bereiken bij het kweken van deze buitengewoon schattige struiken: een dichte, heldergroene haag of een prachtig gevormde vormsnoei (een levend beeldhouwwerk, gevormd door het knippen van het gebladerte en de twijgen van struiken). Goed aangevuld buxusbomen verrukken met uitstekende vitaliteit, dichtgroeiende scheuten en levendig gekleurde bladeren. Om die toestand te behouden, moet u profiteren van ons rijke aanbod aan minerale buxusmeststoffen.

De Target Buxus- en Haagmeststof is een uniek product verrijkt met micronutriënten. Door het te gebruiken, voorkomt u dat uw snelgroeiende groene struiken een tekort aan voedingsstoffen krijgen dat de plantengroei kan belemmeren en kan leiden tot vergeling van de bladeren. Een goede bemesting vertaalt zich direct in een verhoogde weerstand tegen ziekten. De Agrecol Buxusbemesting is bedoeld voor de vaak en te veel geknipte en gesnoeide struiken die gedurende de hele vegetatieperiode grote hoeveelheden voedingsstoffen nodig hebben. Dit efficiënte en gemakkelijk aan te brengen product zou u verrassen met zijn scherpe prijs - probeer het uit en geniet van het resultaat in uw eigen tuin!

Winkelen in de Garden Seeds Market garandeert het hoogste niveau van klantervaring. Onze meststoffen zijn afkomstig van gerenommeerde, bewezen fabrikanten worden in optimale omstandigheden opgeslagen en beveiligd voor verzending. Ze worden allemaal geleverd met gedetailleerde gebruiksinstructies, zodat beginners in de tuin hun potentieel kunnen maximaliseren. Verras uw gasten met een verzorgde, elegante tuin - dankzij onze meststoffen wordt het verzorgen van buxus en andere veeleisende boom- en struiksoorten gemakkelijk!