• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове от чемшир

Торовете от чемшир ще ви помогнат да постигнете желания ефект при отглеждането на тези изключително очарователни храсти: плътен, яркозелен жив плет или чудесно оформен топиар (жива скулптура, образувана от изрязване на листата и клонките на храста). Правилно допълнените чемшири радват с отлична жизненост, гъсто растящи издънки и ярко оцветени листа. За да поддържате това състояние, трябва да се възползвате от богатото ни предложение от минерални торове от чемшир.

Торът за целеви чемшир и жив плет е уникален продукт, обогатен с микроелементи. Използвайки го, ще предотвратите бързо растящите зелени храсти от недостиг на всякакви хранителни вещества, които могат да влошат растежа на растенията и да доведат до пожълтяване на листата. Правилното торене директно води до повишена устойчивост на болести. Торът от чемшир Agrecol е посветен на често и прекалено подрязаните и подрязани храсти, които изискват големи дози хранителни вещества през целия вегетационен период. Този ефективен и лесен за нанасяне продукт би ви изненадал с конкурентната си цена - изпробвайте и се насладете на резултатите във вашата собствена градина!

Пазаруването на пазара за градински семена гарантира най-високо ниво на клиентско изживяване. Нашите торове идват от известни, доказани производители се съхраняват в оптимални условия и се обезопасяват преди изпращане. Всички те се доставят с подробни инструкции за употреба, което позволява на начинаещите в градината да увеличат максимално своя потенциал. Изненадайте гостите си с добре поддържана, елегантна градина - благодарение на нашите торове грижата за чемшир и други взискателни дървесни и храстови видове става лесно!