• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове от чемшир

Торовете за бокс са от съществено значение за отглеждането на тези очарователни храсти, независимо дали целите са ви да получите плътна, ярко зелена жив плет или изкуствено оформена топиария (жива скулптура, създадена чрез подрязване на листата и клоните на храстите). Добре хранените боксове проявяват изключителна жизненост, гъст растеж и живи листа. За да поддържате това здраве, е полезно да разгледате нашата обширна селекция от минерални торове за боксове.

Нашето Целево торно средство за бокс и жив плет, обогатено с важни микроелементи, гарантира, че вашите бързорастящи зелени храсти ще останат добре хранени, предотвратявайки всякакви недостатъци на хранителни вещества, които биха могли да забавят растежа или да причинят изсветляване на листата. Редовното торене също повишава устойчивостта на растенията към болести. За храсти, които се подрязват често и интензивно, нашето Торно средство за бокс от Agrecol е идеално. То осигурява необходимите хранителни вещества през целия растежен сезон и е ефективно и лесно за употреба. Освен това, конкурентната му цена определено ще ви впечатли - опитайте го и ще видите трансформацията в градината си!

Пазаруването в Garden Seeds Market обещава непревземаемо клиентско изживяване. Ние доставяме торове от надеждни производители, съхраняваме ги при оптимални условия и гарантираме сигурно опаковане за доставка. Всеки продукт е снабден с подробни инструкции за употреба, което ги прави достъпни дори за начинаещи градинари. Превърнете градината си в добре поддържан и елегантен пространство с нашите торове. Грижата за боксове и други изискващи дървета и храсти става лесна!