Baja kotak

Baja boxwood akan membantu anda mencapai kesan yang diinginkan dalam menanam pokok renek yang sangat menggemaskan ini: pagar hijau yang padat dan terang atau topiary yang sangat indah (patung hidup, yang dibentuk dengan memotong dedaunan dan ranting). Kotak kayu yang dilengkapkan dengan betul menggembirakan dengan daya hidup yang sangat baik, tunas yang tumbuh padat dan daun yang berwarna cerah Untuk mengekalkan keadaan itu, anda harus memanfaatkan tawaran kami yang kaya dengan baja mineral boxwood.

Target Boxwood and Hedge Fertilizer adalah produk unik yang diperkaya dengan mikronutrien. Dengan menggunakannya, anda akan mengelakkan pokok renek hijau yang tumbuh dengan cepat dari kekurangan nutrien apa pun yang boleh mengganggu pertumbuhan tanaman dan mengakibatkan daun menguning. Pembajaan yang betul secara langsung bermaksud peningkatan daya tahan terhadap penyakit. Pupuk Agrecol Boxwood didedikasikan untuk pokok renek yang sering dipotong dan dipangkas yang memerlukan nutrien dalam dos yang besar sepanjang tempoh tumbuh-tumbuhan. Produk yang cekap dan mudah digunakan ini akan mengejutkan anda dengan harga yang kompetitif - cubalah dan nikmati hasilnya di kebun anda sendiri!

Berbelanja di Pasar Benih Taman menjamin tahap pengalaman pelanggan tertinggi. Baja kami berasal dari pengilang terkenal, pengeluar terbukti disimpan dalam keadaan optimum dan dijamin sebelum penghantaran. Kesemuanya dihantar dengan arahan penggunaan terperinci, yang memungkinkan pemula kebun untuk memaksimumkan potensi mereka. Kejutkan tetamu anda dengan taman yang rapi dan elegan - terima kasih kepada baja kami yang mengurus kayu kotak dan spesies pokok dan pokok renek yang lain menjadi mudah!

There are no products in this section