• 149.00 Za upravičenost do brezplačne dostave
    morate dati minimalno naročilo

Gnojila iz pušpana

Gnojila iz pušpana vam bodo pomagala doseči želeni učinek pri gojenju teh izjemno prikupnih grmovnic: gosta, živo zelena živa meja ali čudovito oblikovan topiarij (živa skulptura, oblikovana z odrezovanjem listja grmičevja in vejic). Pravilno dopolnjeni šimši razveseljujejo z odlično vitalnostjo, gosto rastočimi poganjki in živo obarvanimi listi. Da bi ohranili to stanje, izkoristite našo bogato ponudbo mineralnih gnojil iz pušpana.

Gnojilo Target iz pušpana in žive meje je edinstven izdelek, obogaten z mikrohranili. Z njegovo uporabo boste hitro rastočim zelenim grmovnicam preprečili pomanjkanje hranil, ki bi lahko poslabšale rast rastlin in povzročile porumenelost listov. Pravilno gnojenje neposredno pomeni povečano odpornost na bolezni. Gnojilo Agrecol Boxwood je namenjeno pogosto in pretirano odrezanim in obrezanim grmovnicam, ki zahtevajo velike doze hranilnih snovi v celotnem vegetacijskem obdobju. Ta učinkovit in enostaven za uporabo izdelek bi vas presenetil s konkurenčno ceno - preizkusite ga in uživajte v rezultatih na svojem vrtu!

Nakupovanje na trgu vrtnih semen zagotavlja najvišjo stopnjo uporabniške izkušnje. Naša gnojila prihajajo iz znanih, preverjenih proizvajalcev so shranjena v optimalnih pogojih in zavarovana pred odpremo. Vsi so dobavljeni s podrobnimi navodili za uporabo, ki vrtnim začetnikom omogočajo, da povečajo svoj potencial. Presenetite svoje goste z urejenim, elegantnim vrtom - zahvaljujoč našim gnojilom skrb za pušpan in druge zahtevne drevesne in grmovne vrste postane enostavna!