• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Gnojila iz pušpana

Gnojila za bukve so bistvena za gojenje teh očarljivih grmov, ali ciljate na bujno, svetlo zeleno živo mejo ali umetniško oblikovano topiarijo (živa skulptura, ustvarjena z obrezovanjem listja in vej grmov). Dobro nahranjeni bukvi kažejo izjemen življenjski zagon, gost rast in živahne liste. Za ohranjanje tega zdravja je koristno raziskati naš širok izbor mineralnih gnojil za bukve.

Naše Ciljno gnojilo za bukve in žive meje, obogateno z bistvenimi mikrohranili, zagotavlja, da ostanejo vaši hitro rastoči zeleni grmi dobro nahranjeni, preprečuje pomanjkanje hranil, ki bi lahko upočasnilo rast ali povzročilo rumenenje listov. Redno gnojenje povečuje tudi odpornost proti boleznim. Za grme, ki jih pogosto in močno obrezujemo, je naše Agrecol gnojilo za bukve idealno. Zagotavlja potrebna hranila skozi celotno rastno sezono in je učinkovito ter enostavno za uporabo. Poleg tega bo njegova konkurenčna cena zagotovo navdušila - preizkusite ga in opazili boste spremembo v vašem vrtu!

Nakupovanje v Garden Seeds Market obljublja neprekosljivo izkušnjo za stranke. Gnojila dobavljamo od zaupanja vrednih proizvajalcev, shranjujemo jih v optimalnih pogojih in zagotavljamo varno pakiranje za pošiljanje. Vsak izdelek je opremljen s celovitimi navodili za uporabo, kar jih naredi dostopne tudi za začetnike na področju vrtnarjenja. S svojimi gnojili spremenite svoj vrt v dobro vzdrževan in eleganten prostor. Skrb za bukve in druge zahtevne drevesa in grmovnice postane enostavna!