• 149.00 Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Gnojiva za šimšir

Gnojiva od šimširova pomoći će vam da postignete željeni učinak u uzgoju ovih izuzetno preslatkih grmova: guste, svijetlo zelene živice ili čudesno oblikovanog topiarija (živa skulptura, oblikovana odsijecanjem lišća i grančica grma). Pravilno dopunjeni šimširovi oduševljavaju izvrsnom vitalnošću, gusto rastućim izbojcima i živo obojenim lišćem. Da biste održali to stanje, trebali biste iskoristiti našu bogatu ponudu mineralnih gnojiva od šimšira.

Gnojivo za šimšir i živicu Target jedinstveni je proizvod obogaćen mikroelementima. Korištenjem ćete spriječiti brzo rastuće zelene grmove od nedostatka bilo kakvih hranjivih sastojaka koji bi mogli oštetiti rast biljaka i rezultirati žutilom lišća. Pravilna gnojidba izravno znači povećanu otpornost na bolesti. Gnojivo šimširov Agrecol posvećeno je često i pretjerano ošišanom i orezanom grmlju koje zahtijeva velike doze hranjivih sastojaka tijekom cijelog vegetacijskog razdoblja. Ovaj učinkovit proizvod koji se lako nanosi iznenadio bi vas svojom konkurentnom cijenom - isprobajte ga i uživajte u rezultatima u vlastitom vrtu!

Kupovina na tržištu vrtnih sjemenki jamči najvišu razinu korisničkog iskustva. Naša gnojiva dolaze od poznatih, provjerenih proizvođača skladište se u optimalnim uvjetima i osiguravaju prije otpreme. Svi se isporučuju s detaljnim uputama za uporabu, što početnicima u vrtu omogućuje maksimaliziranje njihovih potencijala. Iznenadite svoje goste njegovanim, elegantnim vrtom - zahvaljujući našim gnojivima briga o šimširu i ostalim zahtjevnim vrstama drveća i grmlja postaje lagana!