Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубриво шимшировине

Ђубриво од шимшира помоћи ће вам да постигнете жељени ефекат у узгоју ових изузетно преслатких грмља: густе, светло зелене живе ограде или чудесно обликованог топијара (жива скулптура, формирана одсецањем лишћа и гранчица грмља). Правилно допуњени шимширови одушевљавају изврсном виталношћу, густо растућим изданцима и живо обојеним лишћем. Да бисте одржали то стање, требало би да искористите нашу богату понуду минералних ђубрива од шимшира.

Ђубриво Таргет од шимшира и живе ограде је јединствени производ обогаћен микроелементима. Коришћењем ћете спречити брзо растуће зелено грмље од било каквог недостатка хранљивих састојака који би могли оштетити раст биљака и резултирати жутилом лишћа. Правилно ђубрење директно доводи до повећане отпорности на болести. Агрецол ђубриво шимшировског поврћа посвећено је често и претерано ошишаним и орезаним грмовима којима су потребне велике дозе хранљивих састојака током целог вегетационог периода. Овај ефикасан и лак за наношење производ изненадио би вас својом конкурентном ценом - испробајте га и уживајте у резултатима у својој башти!

Куповина на пијаци Гарден Сеедс гарантује највиши ниво корисничког искуства. Наша ђубрива долазе од познатих, доказаних произвођача, складиште се у оптималним условима и осигуравају пре отпреме. Сви се испоручују са детаљним упутствима за употребу, што почетницима у башти омогућава да максимизирају свој потенцијал. Изненадите своје госте уређеном, елегантном баштом - захваљујући нашим ђубривима брига о шимширу и осталим захтевним врстама дрвећа и грмља постаје лака!

Nema proizvoda u ovom odeljku