• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Boxwood gödselmedel

Buxbomsfertilisatorer är nödvändiga för odling av dessa charmiga buskar, oavsett om du siktar på en frodig, ljusgrön häck eller en konstnärligt formad topiary (en levande skulptur skapad genom beskärning av löv och kvistar på buskar). Välmående buxbom visar en anmärkningsvärd vitalitet, tät tillväxt och livfulla blad. För att bibehålla denna hälsa är det fördelaktigt att utforska vårt omfattande urval av mineralbuxbomsfertilisatorer.

Vår målfertilisator för buxbom och häck, berikad med väsentliga mikronäringsämnen, säkerställer att dina snabbväxande gröna buskar förblir välmatade och förhindrar eventuella näringsbrister som kan hindra tillväxten eller orsaka bladgulning. Regelbunden gödsling ökar också resistensen mot sjukdomar. För de buskar som ofta och kraftigt beskärs är vår Agrecol buxbomsfertilisator idealisk. Den tillhandahåller de nödvändiga näringsämnena under hela tillväxtsäsongen och är både effektiv och enkel att använda. Dessutom kommer det konkurrenskraftiga priset säkerligen att imponera på dig - prova det och se transformationen i din trädgård!

Att handla på Garden Seeds Market lovar en oöverträffad kundupplevelse. Vi källar våra gödselmedel från pålitliga tillverkare, förvarar dem under optimala förhållanden och säkerställer säker förpackning för leverans. Varje produkt levereras med omfattande användningsanvisningar, vilket gör dem tillgängliga även för trädgårdsnybörjare. Omvandla din trädgård till en välskött, elegant plats med våra gödselmedel. Att vårda buxbom och andra krävande träd- och buskarter blir enkelt!