• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Filtre de produse

Preț

Îngrășăminte pentru Gard Viu

Îngrășămintele din bușteni vă vor ajuta să obțineți efectul dorit în creșterea acestor arbuști excepțional de adorabili: un gard viu dens, verde strălucitor sau un topiar minunat format (o sculptură vie, formată prin tăierea frunzelor și crenguțelor arbuștilor). Buștenii completați corespunzător se bucură de o vitalitate excelentă, lăstari în creștere densă și frunze viu colorate. Pentru a menține această stare, ar trebui să profitați de oferta noastră bogată de îngrășăminte minerale din lemn de bușteni.

Îngrășămintele Targwood Boxwood and Hedge este un produs unic îmbogățit cu micronutrienți. Folosindu-l, veți preveni arbuștii verzi cu creștere rapidă de orice fel de lipsă de substanțe nutritive care ar putea afecta creșterea plantelor și ar putea duce la îngălbenirea frunzelor. Fertilizarea corectă se traduce direct prin creșterea rezistenței la boli. Îngrășământul Agrecol Boxwood este dedicat arbuștilor dese și excesiv tăiați și tăiați care necesită doze mari de nutrienți pe toată perioada de vegetație. Acest produs eficient și ușor de aplicat te-ar surprinde cu prețul său competitiv - încearcă-l și bucură-te de rezultate în propria grădină!

Cumpărăturile pe piața semințelor de grădină garantează cel mai înalt nivel de experiență a clienților. Îngrășămintele noastre provin din renume, producătorii dovediți sunt depozitați în condiții optime și securizați înainte de expediere. Toate acestea sunt livrate cu instrucțiuni detaliate de utilizare, permițând începătorilor de grădină să își maximizeze potențialul. Surprindeți-vă oaspeții cu o grădină elegantă, bine întreținută - datorită îngrășămintelor noastre, îngrijirea buștilor și a altor specii exigente de copaci și arbusti devine ușoară!