• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puksipuun lannoitteet

Puksipuun lannoitteet ovat välttämättömiä näiden viehättävien pensaiden viljelyssä, olitpa sitten tavoitteena rehevä, kirkkaanvihreä elävä aita tai taiteellisesti muotoiltu topiary (elävä veistos, joka on tehty leikkaamalla pensaiden lehtiä ja oksia). Hyvin ruokittu puksipuu osoittaa huomattavaa elinvoimaa, tiheää kasvua ja elinvoimaisia lehtiä. Tämän terveyden ylläpitämiseksi kannattaa tutustua laajaan valikoimaamme Puksipuun lannoitteita.

Kohdepuksipuun ja pensaiden lannoite, joka on rikastettu välttämättömillä mikroravinteilla, varmistaa, että nopeasti kasvavat vihreät puksipuusi pysyvät hyvin ravittuina ja estävät mahdollisia ravinteiden puutteita, jotka voisivat hidastaa kasvua tai aiheuttaa lehtien kellastumista. Säännöllinen lannoitus lisää myös taudinkestävyyttä. Usein voimakkaasti leikattaville puksipuille sopii erinomaisesti Agrecol Puksipuun lannoite. Se tarjoaa tarvittavat ravinteet koko kasvukauden ajan ja on sekä tehokas että helppo käyttää. Lisäksi sen kilpailukykyinen hinta varmasti hämmästyttää sinua - kokeile sitä ja näet muutoksen puutarhassasi!

Garden Seeds Marketista ostaminen lupaa ylittämättömän asiakaskokemuksen. Hankimme lannoitteet luotettavilta valmistajilta, säilytämme niitä optimaalisissa olosuhteissa ja huolehdimme turvallisesta pakkaamisesta kuljetusta varten. Jokainen tuote toimitetaan kattavien käyttöohjeiden kanssa, mikä tekee niistä helposti saatavilla myös puutarhanovisille. Muuta puutarhasi hyvin hoidetuksi ja tyylikkääksi tilaksi Puksipuun lannoitteilla. Puksipuiden ja muiden vaativien puiden ja pensaiden hoitaminen on vaivatonta!