• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Filtri za izdelke

Cena
Barva
Premer
Višina
Premer
Dolžina
Zvezek

Lonci in čreva

Nič ne okrasi doma, balkona, terase ali dvorišča tako subtilno in elegantno kot lonci in ovojnice za lončnice. Da vam pomagamo urediti prostor na edinstven način, vam predstavljamo široko paleto lončnic in ovojnic za lončke vodilnih proizvajalcev, kot so Prosperplast in Lamela. Poglabljajte se v svet najbolj elegantnih klasičnih in sodobnih dizajnov ter očarljivih barv - bodisi živahnih, umirjenih, veselih ali elegantnih -, ki se bodo ujemali z vsako notranjo opremo.

Obiščite odseke za Kvadratne, Okrogle, Dolge in Visoke lončnice pri iskanju lončkov in lončkov za okenske police, terase in balkone. Našli boste posode za rastline različnih velikosti in barv, mnoge od njih z dekorativnimi rattan ali vrezanimi vzorci. Prav tako vas vabimo, da si ogledate prozorne ovitke za orhideje v različnih intrigantnih oblikah in veselih barvah ter Ikebana posode za cvetlične kompozicije s pridihom Daljnega vzhoda! Prav tako smo ponosni na našo bogato izbiro visecih košar, nosilcev za ograje in okrasnih obešank. Preizkusite okrasne koše v retro slogu s podlogo iz kokosovih vlaken. Rastline, gojene v njih, bodo popolnoma razvile svoj okrasni potencial. Če želite izstopati iz okoliškega dizajna, ustvarite vertikalni vrt s cvetličnimi žepi. Prepričani smo, da bi vas lahko zanimale tudi lončnice za zelišča in lončki za rastline, ki so na voljo v sodobnih dizajnih in polni paleti svetlih barv.

Prebrskajte našo kategorijo Lonci in ovojnice za lončke, ki so na voljo v osupljivi izbiri v naši spletni trgovini, in opravite priročne nakupe iz udobja svojega doma. Zagotavljamo odlične vizualne učinke in odlično kakovost naših posod. Oglejte si slike in spremenite urejanje svojega doma z našimi čudovitimi lonci in ovojnicami za lončke!