• 39,600 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár
Szín
Átmérő
Magasság
Szélesség
Hosszúság
Térfogat

Cserepek és kaspók

Üdvözöljük a Cserepek és kaspók kategóriában, ahol a minőség és az esztétika találkozik. Itt találhatók a Prosperplast és Lamela vezető gyártók legújabb kollekciói, amelyek minden belső térhez és külső környezethez illenek. Fedezze fel a különböző formájú és méretű növénytartóinkat, amelyek között megtalálhatók a rattan és faragott mintákkal díszített darabok is.

A kategória széles választékot kínál, beleértve a négyzet alakú, kör alakú, hosszú és magas virágtartókat, valamint a függő kosarakat és korlátra szerelhető virágtartókat. Különös figyelmet érdemelnek az átlátszó orchidea burkolataink és az Ikebana tartóink, amelyek távol-keleti hangulatot visznek otthonába vagy kertjébe. Ne felejtse el megtekinteni modern fűszernövény tartóinkat és virágtartóinkat, amelyek élénk színekben és innovatív tervekben kaphatók.

Online áruházunkban kényelmesen vásárolhat, és garantáljuk termékeink kiváló minőségét és vizuális hatását. Böngésszen kínálatunkban, és változtassa meg otthona vagy kertje atmoszféráját ezekkel a csodálatos virágtartókkal és burkolatokkal!