• 36,000 Ft Ingyenes szállításért adjon hozzá termékeket a kosarához összesen:

Legutóbb megtekintve

Ár
Szín
Átmérő
Magasság
Szélesség
Hosszúság
Térfogat

Cserepek és kaspók

Semmi sem díszíti az otthont, az erkélyt, a teraszt vagy a teraszt, mint a finom, elegáns edények és edények. Annak érdekében, hogy bármely adott helyet valóban egyedi módon rendezzen, ezúton bemutatjuk a vezető gyártók, pl. A Prosperplast és a Lamela széles választékát edényekből és burkolatokból. Meghívjuk Önt a legdivatosabb klasszikus és modern minták és varázslatos színek - energikus vagy visszafogott, vidám vagy elegáns - földjére, amely megfelel minden lehetséges belső elrendezéshez.

Látogassa meg a Négyzet alakú, Kerek, Hosszú és Magas fazék szakaszokat, amikor az ablakpárkányok, teraszok és erkélyek cserépjét és ültetvényét keresi. Különböző méretű és színű növénykonténereket talál, amelyek közül sok dekoratív rattan vagy vésett mintázatú. Szeretnénk ösztönözni Önt is, hogy vessen egy pillantást az átlátszó orchidea burkolatokra, különféle érdekes formákban és vidám színekben, valamint az Ikebana tartályokat a Távol-Kelet csavarral rendelkező virágkompozíciókhoz! Ugyanígy büszkék vagyunk a függőkosarak, a korlátra szerelt edények és a díszes fogasok gazdag választékára. Próbálja ki a kókuszrost béléssel díszített, retro stílusú fémkosarat. A bennük termesztett növények teljes mértékben ki fogják fejleszteni díszpotenciáljukat. Ha meg akarja különböztetni a tereit a környező mintázatoktól, hozzon létre egy függőleges kertet virágzsebekkel. Hisszük, hogy érdekes gyógynövényes edényeket és ültetvényeket találhat, modern formában és élénk színek teljes palettáján kapható.

Böngésszen az edényeinkben és edényházunkban, amelyek lenyűgöző választékban kaphatók online áruházunkban, és kényelmesen vásárolhasson az interneten. Garantáljuk konténereink kiváló vizuális effektusait és kiváló minőségét. Vessen egy pillantást a képekre, és változtassa meg otthoni elrendezését csodálatos edényeinkkel és edényházunkkal!