• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Tuotesuodattimet

Hinta
Väri
Halkaisija
Korkeus
Leveys
Pituus
tilavuus

Ruukut ja suolat

Mikään ei korista kotia, parveketta, terassia tai terassia, kuten hienovaraiset, tyylikkäät ruukut ja ruukukotelot. Auttaaksemme sinua järjestämään tietyn tilan todella ainutlaatuisella tavalla, esittelemme täten laajan valikoiman ruukkuja ja päällysteitä johtavilta valmistajilta, kuten Prosperplast ja Lamela. Kutsumme sinut muodikkaimpien klassisten ja nykyaikaisten kuvioiden ja lumoavien värien - energistävä tai hillitty, iloinen tai tyylikäs - maahan, joka sopii kaikkiin mahdollisiin sisustusjärjestelyihin.

Käy neliön, pyöreän, pitkän ja korkean potin osioilla etsiessäsi ruukkuja ja istuttajia ikkunalaudaille, terasseille ja parvekkeille. Sieltä löydät erikokoisia ja -värisiä kasvisäiliöitä, joista monilla on koristeellisia rottinki- tai talttakuvioita. Haluamme myös rohkaista teitä katsomaan läpinäkyviä orkideakoteloita eri mielenkiintoisissa muodoissa ja iloisilla väreillä sekä Ikebanan säilytysastioita kukkakoostumuksille Kaukoidän käänteellä! Olemme yhtä ylpeitä runsaasta ripustettavien korien, kaiteeseen kiinnitettävien ruukkujen ja koriste-ripustimien valikoimastamme. Kokeile koristeellisia, retro-tyylisiä metalli koreja, joissa on kookoskuituvuori. Niissä kasvatetut kasvit kehittävät koristepotentiaalinsa täysin. Jos aiot erottaa tilan ympäröivistä kuvioista, luo pystysuora puutarha, jossa on kukkataskut. Uskomme, että saatat löytää myös mielenkiintoisia yrttilaatikoita ja -viljelijöitä, saatavana moderneina malleina ja täyden valikoiman kirkkaita värejä.

Selaa verkkokaupassamme upeassa valinnassa olevia ruukuja ja ruukukoteloitamme, ja voit tehdä ostoksia kätevästi verkossa. Takaamme konttiemme erinomaiset visuaaliset tehosteet ja erinomaisen laadun. Katso kuvia ja muuta kodin järjestelyjä upeilla kattiloillamme ja pottipesillämme!