• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Tuotesuodattimet

Hinta
Väri
Halkaisija
Korkeus
Leveys
Pituus
tilavuus

Ruukut ja suolat

Mikään ei koristele kotia, parveketta, terassia tai patioa niin hienosti kuin hienot ja elegantit ruukut ja kasvien suojukset. Auttaaksemme sinua järjestämään tilaa ainutlaatuisella tavalla, esittelemme laajan valikoiman ruukkuja ja suojia johtavilta valmistajilta, kuten Prosperplast ja Lamela. Sukella maailmaan, jossa on tyylikkäimmät klassiset ja modernit suunnittelut ja viehättävät värit - olivat ne sitten pirteitä, hillittyjä, iloisia tai elegantteja - ja jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen.

Vieraile Neliö-, Pyöreä-, Pitkä- ja Korkea ruukkuosastoillamme etsimässä ruukkuja ja istutusastioita ikkunalaudoille, terasseille ja parvekkeille. Löydät kasviastioita eri kokoja ja värejä, monilla niistä on koristeellisia rotan- tai veistettyjä kuvioita. Kutsuvat sinut myös tutustumaan läpinäkyviin orkidean suojukset erilaisissa kiehtovissa muodoissa ja iloisissa väreissä, sekä Ikebana-astioihin, joita voit käyttää kukka-asetelmien luomiseen aasialaisella vivahteella! Olemme yhtä ylpeitä myös laajasta ripustettavien koreiden, kaiteeseen kiinnitettävien ruukkujen ja koristeellisten ripustimien valikoimastamme. Kokeile vaikkapa koristeellisia, retro-tyylisiä metallikoreja, joissa on kookoskuituvuoraus. Niissä kasvit voivat täysin kehittää koristeellisen potentiaalinsa. Jos haluat erottua ympäristöstäsi, harkitse pystypuutarhan luomista kukkapusseilla. Voit myös löytää kiinnostavia yrttiruukkuja ja istutusastioita, jotka ovat saatavilla moderneissa suunnitelmissa ja koko valikoimassa kirkkaita värejä.

Selaa Pots and Casings -kategoriaamme, joka on saatavilla upeassa valikoimassa verkkokaupassamme ja tee ostoksia kätevästi kotisi mukavuudesta. Tarjoamme paitsi erinomaisia visuaalisia vaikutuksia myös laatua, joka on erinomainen. Katsele kuvia ja muuta kotisi järjestelyjä upeilla ruukuilla ja kasvien suojilla!