• 1,070.27 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Produktfilter

Pris
Färg
Diameter
Höjd
Bredd
Längd
Volym

Krukor och höljen

Ingenting smyckar ett hem, balkong, terrass eller uteplats som subtila och eleganta krukor och ytterkrukor. För att hjälpa dig arrangera varje utrymme på ett unikt sätt, presenterar vi här ett brett sortiment av krukor och ytterkrukor från ledande tillverkare, såsom Prosperplast och Lamela. Dyk in i en värld av de mest stilrena klassiska och moderna designerna, samt förtrollande färger – vare sig det är energigivande, nedtonade, glada eller eleganta – som kommer att harmoniera med alla möjliga inredningsarrangemang.

Besök våra sektioner för Kvadratiska, Runda, Långa och Höga krukor för att hitta perfekta krukor och planteringskärl för dina fönsterbrädor, terrasser och balkonger. Du kommer att hitta växtkärl i olika storlekar och färger, många med dekorativa rattan- eller mejslade mönster. Vi inbjuder dig även att kolla in de genomskinliga ytterkrukorna för orkidéer i olika spännande former och glada färger, samt Ikebana-behållare för blomsterarrangemang med en touch av Fjärran Östern. Vi är också stolta över vårt rika utbud av hängande korgar, krukor som monteras på räcken och dekorativa hängare. Prova de dekorativa metallkorgarna i retrostil med kokosfiberfoder, där växter kan fullt utveckla sin dekorativa potential. Om du vill skilja ut ditt utrymme, överväg att skapa en vertikal trädgård med blomsterfickor. Du kanske också finner våra kryddkrukor och planteringskärl i modern design och en full palett av ljusa färger intressanta.

Bläddra igenom vår kategori av Krukor och Ytterkrukor, tillgängliga i en fantastisk urval i vår onlinebutik, och handla bekvämt hemifrån. Vi garanterar inte bara utmärkta visuella effekter utan också överlägsen kvalitet på våra behållare. Ta en titt på bilderna och förändra dina hemarrangemang med våra fantastiska Krukor och Ytterkrukor!