• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Filtre de produse

Preț
Culoare
Diametru
Înălţime
Lăţime
Lungime
Volum

Ghivece și Suporți

Nimic nu înfrumusețează o casă, un balcon, o terasă sau o curte ca ghivecele subtile și elegante și cașurile pentru ghivece. Pentru a vă ajuta să aranjați spațiul într-un mod unic, vă prezentăm o gamă largă de ghivece și cașuri pentru ghivece de la producători de top precum Prosperplast și Lamela. Intrați într-o lume a celor mai elegante designuri clasice și moderne și a culorilor captivante - fie că sunt energizante, discrete, vesele sau elegante - care se vor potrivi oricărui aranjament interior posibil.

Vizitați secțiunile de ghivece Pătrate, Rotunde, Lungi și Înalte în căutarea de ghivece și ghivece pentru ferestre, terase și balcoane. Veți găsi containere pentru plante de diferite dimensiuni și culori, multe dintre ele cu modele decorative din răchită sau sculptate. Vă invităm să explorați și cașurile transparente pentru orhidee în diferite forme intrigante și culori vesele, precum și containerele Ikebana pentru aranjamente florale cu influențe din Extremul Orient! Suntem de asemenea mândri de selecția noastră bogată de coșuri suspendate, ghivece montate pe balustradă și suporturi ornamentale. Încercați coșurile metalice în stil retro cu înveliș din fibră de nucă de cocos. Plantele cultivate în ele își vor dezvolta pe deplin potențialul ornamentale. Dacă intenționați să vă diferențiați spațiul de designurile din jur, creați o grădină verticală cu buzunare pentru flori. Credem că veți găsi interesante și ghivecele pentru plante aromatice și ghivecele pentru plante, disponibile în designuri moderne și o paletă completă de culori vii.

Răsfoiți categoria noastră de Ghivece și Cașuri pentru ghivece, disponibilă într-o selecție impresionantă în magazinul nostru online și faceți cumpărături convenabile de acasă. Vă garantăm nu doar efecte vizuale excelente, ci și calitate excelentă a containerelor noastre. Priviți imaginile și transformați aranjamentele dumneavoastră acasă cu ghivecele noastre și cuștile pentru ghivece magnifice!