• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Filtri proizvoda

Cijena
Boja
Promjer
Visina
Širina
dužina
Svezak

Posude i ograde

Ništa ne uljepšava kuće, balkona, terase ili dvorišta kao suptilni i elegantni lonci i omoti za lonce. Kako bismo vam pomogli urediti prostor na jedinstven način, predstavljamo vam širok asortiman lonaca i omota za lonce vodećih proizvođača kao što su Prosperplast i Lamela. Zaronite u svijet najstiliziranijih klasičnih i modernih dizajna te zavodljivih boja - bilo da su energične, decentne, veselih ili elegantnih boja - koje će se slagati sa svakim mogućim unutarnjim uređenjem.

Posjetite odjeljke za Kvadratne, Okrugle, Duge i Visoke lonce u potrazi za loncima i posudama za cvijeće za svoje prozore, terase i balkone. Naći ćete posude za biljke različitih veličina i boja, mnoge od njih s dekorativnim ratanom ili urezanim uzorcima. Također vas pozivamo da pogledate prozirne omote za orhideje u različitim intrigantnim oblicima i veselim bojama, kao i Ikebana posude za cvjetne kompozicije s prizvukom Dalekog istoka! Također smo ponosni na naš bogat izbor visećih košara, posuda za montažu na ograde i ukrasnih vješalica. Isprobajte ukrasne koše u retro stilu s oblogom od kokosovih vlakana. Biljke koje rastu u njima će potpuno razviti svoj ukrasni potencijal. Ako želite izdvojiti svoj prostor od okolnog dizajna, kreirajte vertikalni vrt s cvjetnim džepovima. Vjerujemo da biste također mogli pronaći zanimljive lončiće za začinsko bilje i posude za cvijeće dostupne u modernim dizajnima i punom paletom svijetlih boja.

Pretražite našu kategoriju Lonci i omoti za lonce dostupnu u impresivnom izboru u našoj internetskoj trgovini i kupujte udobno iz udobnosti svog doma. Jamčimo ne samo izvanredne vizualne efekte, već i izvrsnu kvalitetu naših posuda. Pogledajte slike i promijenite uređenje svojeg doma našim predivnim loncima i omotima za lonce!