Pris
Farge
Diameter
Høyde
Bredde
Lengde
Volum

Blomsterpotter

Ingenting pynter opp et hjem, en balkong, en terrasse eller en uteplass like mye som subtile og elegante potter og potteomslag. For å hjelpe deg med å innrede ethvert rom på en unik måte, presenterer vi et bredt utvalg av potter og potteomslag fra ledende produsenter som Prosperplast og Lamela. Dykk inn i en verden av de mest stilig klassiske og moderne designene og fengslende farger - enten de er energiske, dempede, glade eller elegante - som vil passe til ethvert interiørarrangement.

Besøk avsnittene for Kvadratiske, Runde, Lange og Høye potter i søket etter potter og plantekasser til vinduskarmer, terrasser og balkonger. Du vil finne plantekar i ulike størrelser og farger, mange av dem med dekorative rotting- eller utskårne mønstre. Vi inviterer deg også til å se på gjennomsiktige orkidéomslag i ulike spennende former og farger, samt Ikebana-beholdere for blomsterkomposisjoner med en asiatisk vri! Vi er også stolte av vårt rike utvalg av hengende kurver, rekkemonterte potter og dekorative hengere. Prøv de dekorative retro-stil metallkurvene med kokosfiberfôr. Planter som vokser i dem, vil fullt ut utvikle sitt dekorative potensial. Hvis du har til hensikt å skille deg ut fra de omkringliggende designene, kan du lage en vertikal hage med blomsterlommer. Vi tror du også vil finne urtepotter og plantekasser interessante, tilgjengelige i moderne design og en full palett av lyse farger.

Bla gjennom vår kategori Pots and Casings som er tilgjengelig i et imponerende utvalg i vår nettbutikk, og handle praktisk på nett. Vi garanterer utmerkede visuelle effekter og utmerket kvalitet på våre beholdere. Se på bildene og forandre hjemmearrangementene med våre praktfulle potter og potteomslag!