• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Productfilters

Prijs
Kleur
Diameter
Hoogte
Breedte
Lengte
Volume

Potten en omhulsels

Niets siert een huis, balkon, terras of patio zo subtiel en elegant als verfijnde potten en pottenomhulsels. Om u te helpen elke ruimte op een unieke manier in te richten, presenteren wij een uitgebreid assortiment potten en pottenomhulsels van toonaangevende fabrikanten zoals Prosperplast en Lamela. Duik in een wereld van de meest stijlvolle klassieke en moderne ontwerpen en betoverende kleuren - of ze nu energiek, ingetogen, vrolijk of elegant zijn - die passen bij elke mogelijke interieurinrichting.

Bezoek de secties voor Vierkante, Ronde, Lange en Hoge potten om potten en plantenbakken te ontdekken die perfect zijn voor uw vensterbanken, terrassen en balkons. U zult plantencontainers van verschillende maten en kleuren vinden, velen met decoratieve rotan- of gebeitelde patronen. We nodigen u ook uit om de transparante orchideeën omhulsels in verschillende intrigerende vormen en vrolijke kleuren te verkennen, evenals de Ikebana-containers voor bloemcomposities met een vleugje Verre Oosten! We zijn ook trots op onze uitgebreide selectie hangende manden, reling gemonteerde potten en decoratieve hangers. Overweeg om de decoratieve metalen manden in retrostijl met kokosvezelbekleding uit te proberen, waarin planten hun volledige decoratieve potentieel kunnen ontwikkelen. Als u uw ruimte wilt onderscheiden, overweeg dan om een verticale tuin te creëren met bloemzakken. U zou ook onze kruidenpotten en plantenbakken met moderne ontwerpen en een volledig palet van felle kleuren interessant kunnen vinden.

Blader door onze categorie Potten en Pottenomhulsels die beschikbaar is in een verbluffende selectie in onze online winkel en winkel gemakkelijk vanuit het comfort van uw huis. Wij garanderen niet alleen uitstekende visuele effecten maar ook de uitstekende kwaliteit van onze containers. Bekijk de afbeeldingen en transformeer uw huisinrichting met onze prachtige Potten en Pottenomhulsels!

1.92
2.22
2.70