• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Productfilters

Prijs
Kleur
Diameter
Hoogte
Breedte
Lengte
Volume

Potten en omhulsels

Niets siert huis, balkon, terras of patio zoals de subtiele, elegante potten en potomhulsels. Om u te helpen een bepaalde ruimte op een echt unieke manier te ordenen, presenteren we hierbij een breed assortiment potten en darmen van de toonaangevende fabrikanten, zoals Prosperplast en Lamela. Wij nodigen u uit in het land van de meest modieuze klassieke en moderne ontwerpen en betoverende kleuren - energiek of ingetogen, vrolijk of elegant - die passen bij elk mogelijk interieur.

Bezoek de vierkante, ronde, lange en lange pottensecties op zoek naar potten en bloembakken voor je vensterbanken, terrassen en balkons. Je vindt er plantenbakken in verschillende maten en kleuren, veel met decoratieve rotan of gebeitelde patronen daar. We willen je ook aanmoedigen om de transparante orchideeënomhulsels in verschillende intrigerende vormen en vrolijke kleuren te bekijken, evenals de Ikebana-containers voor bloemcomposities met een Verre Oosten-twist! We zijn even trots op onze rijke selectie hangmanden, op reling gemonteerde potten en sierhangers. Probeer de metalen metalen manden in retrostijl met kokosvezelvoering. Planten die erin worden gekweekt, zullen hun sierpotentieel volledig ontwikkelen. Als u uw ruimte wilt onderscheiden van de omliggende ontwerpen, maakt u een verticale tuin met bloemenzakken. Wij geloven dat je misschien ook interessante kruidenpotten en plantenbakken vindt, verkrijgbaar in moderne ontwerpen en een volledig palet van felle kleuren.

Blader door onze potten en potomhulsels die beschikbaar zijn in een verbluffende selectie in onze online winkel en winkel gemakkelijk online. We garanderen uitstekende visuele effecten en uitstekende kwaliteit van onze containers. Bekijk de afbeeldingen en verander uw huisarrangementen met onze prachtige potten en potomhulsels!

1.92
2.22