• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена
цвят
диаметър
височина
широчина
дължина
Сила на звука

Саксии

Нищо не украсява дома, балкона, терасата или двора толкова сдържано и елегантно като фини и елегантни цветни саксии и кашони за цветни саксии. За да ви помогнем да оформите всеки пространство по поистински уникален начин, ви представяме разнообразие от цветни саксии и кашони за цветни саксии от водещи производители като Prosperplast и Lamela. Разгледайте свят на най-стилните класически и модерни дизайни и очарователни цветове - независимо дали става дума за енергични, сдържани, весели или елегантни цветове - които ще се допълнят с всяко вътрешно оформление.

Посетете разделите за Квадратни, Кръгли, Дълги и Високи цветни саксии в търсене на саксии и съдове за растения за вашите прозорци, тераси и балкони. Ще намерите съдове за растения в различни размери и цветове, много от които с декоративни ротанови или изрязани модели. Поканваме ви също така да разгледате прозрачните кашони за орхидеи в различни интригуващи форми и весели цветове, както и съдове Ikebana за цветни композиции с влияние от Далечния изток! Също така сме горди с нашите обширни колекции от висящи кошници, саксии за огради и декоративни куки. Изпробвайте декоративни метални кошници в ретро стил с влакнесто покритие от кокосови влакна. Растенията, отглеждани в тях, ще развият пълноценно своят декоративен потенциал. Ако желаете да изразите своята индивидуалност сред оформлението на пространството, създайте вертикален градински дизайн с кутии за цветя. Вярваме, че може също така да намерите интересни цветни саксии за билки и растения, налични в модерни дизайни и пълна гама от ярки цветове.

Разгледайте нашата категория Саксии и Кашони за цветни саксии, налична в впечатляващ избор в нашия онлайн магазин и пазарувайте удобно от вашия дом. Гарантираме не само отлични визуални ефекти, но и отличното качество на нашите съдове. Разгледайте снимките и променете оформлението на вашия дом с нашите великолепни цветни саксии и кашони за цветни саксии!