• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Klippelinjer

Trimmerlinjerne, som er tilgængelige i vores havebutik, imponerer med fremragende holdbarhed og et usammenligneligt pris-kvalitetsforhold. Du kan købe dem her med overkommelig hjemlevering - alt hvad du skal gøre er at vælge den rigtige størrelse og tilføje produktet til din indkøbskurv. Det kunne ikke være nemmere!

Hvis du ønsker at skifte din trimmerlinje mindre hyppigt, vil den firkantede 3 mm Græstrimmerlinje - 15 m opfylde dine krav. Du kan bruge den med både benzin- og elektriske græstrimmere. Vi tilbyder også den 2,4 mm firkantede trimmerlinje og den runde 3 mm trimmerlinje i pakker med 10 meter. Vores trimmerlinjer til benzintrimmere er robuste, skarpe og elastiske. De slides ikke, selv når du klipper ukrudt med forvedede stængler. Disse produkter sikrer altid en effektiv, ren og hurtig klipning. For at give dig professionel kvalitet kommer alle produkter, der er tilgængelige i vores havebutik, fra velrenommerede partnere, som vi har samarbejdet med i årevis. Bestil fremragende trimmerlinjer til priser, som alle kan have råd til!

Vi udvider løbende vores sortiment for at imødekomme vores kunders ønsker og anmodninger. Hold dig opdateret med vores seneste tilbud for at opdage de seneste tilføjelser til afdelingen for haveværktøj. Udnyt særlige tilbud, udsalg og rabatter for vores trofaste kunder. At passe på din have bliver lettere, mere omkostningseffektivt og tilfredsstillende med vores produkter - se det selv!