• 298.00 лв За да се класирате за безплатна доставка
    трябва да направите минимална поръчка от

Косене на линии

Линиите за косене, предлагани в нашия магазин за градина, радват с отлична издръжливост и ненадминато съотношение цена-качество. Ще ги закупите с достъпна доставка до дома тук - всичко, което трябва да направите, е да изберете правилния размер и да добавите продукта в количката. Това не може да бъде по-лесно!

Ако искате да сменяте линията на косене по-рядко, квадратната триметрова тримерна линия - 15 м ще отговаря на вашите изисквания. Можете да го използвате с електрически тримери за захранване с горене. Предлагаме и 2,4-милиметровата косителна линия за косене и кръглата 3-мм косеща линия в 10-метрова опаковка. Нашите линии за косене за подстригване на трева на гориво са здрави, остри и еластични. Те не се износват дори при рязане на плевели с лигнифицирани стъбла. Тези продукти винаги гарантират ефективно, чисто, бързо рязане. За да Ви осигурим професионално качество, всички продукти, предлагани тук в нашия магазин за градина, идват от известни партньори, с които си сътрудничим от години. Поръчайте отлични линии за косене на цени, които всеки може да си позволи!

Ние постоянно разширяваме асортимента си според желанията и исканията на нашите клиенти. Следете най-новите ни оферти, за да знаете за новодошлите в отдела за градински инструменти. Възползвайте се от специални оферти, продажби и отстъпки за редовни клиенти. Грижата за вашата градина ще стане по-лесна, по-евтина и удовлетворяваща с нашите продукти - вижте сами!