• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Косене на линии

Режещите линии, налични в нашия градинарски магазин, впечатляват с отлична устойчивост и непревзойдено съотношение цена-качество. Можете да ги закупите тук с достъпна доставка до вашия дом - всичко, което трябва да направите, е да изберете правилния размер и да добавите продукта към кошницата си. Това не може да стане по-лесно!

Ако желаете да сменяте вашата режеща линия по-рядко, Квадратната 3-мм тримерна линия - 15 м ще отговори на вашите изисквания. Можете да я използвате както с бензинови, така и с електрически тримери за трева. Предлагаме също и 2,4-мм квадратна режеща линия и 3-мм кръгла режеща линия в опаковки от 10 метра. Нашите режещи линии за бензинови тримери са здрави, остри и еластични. Те не се износват дори при рязане на трева с дървесни стъбла. Тези продукти винаги осигуряват ефективно, чисто и бързо рязане. За да ви предоставим професионално качество, всички продукти, налични в нашия градинарски магазин, са от утвърдени партньори, с които сме сътрудничили през годините. Поръчайте отлични режещи линии на цени, на които всеки може да си позволи!

Непрекъснато разширяваме нашата гама продукти, за да удовлетворим желанията и заявките на нашите клиенти. Следете последните ни оферти, за да научите за новите добавки към отдела за Градинарски инструменти. Възползвайте се от специалните оферти, намаленията и отстъпките за редовни клиенти. Грижата за вашата градина става по-лесна, икономична и удовлетворителна с нашите продукти - вижте сами!