• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Slibemidler og hvidsten

Slibemidler og hvidtsten giver dig mulighed for at passe ordentligt på dine havearbejdsredskaber. Hoppere, beskærere, knive, sax, sav og økser kræver alle regelmæssige skarphed. Tilbehøret præsenteret nedenfor vil hurtigt bringe stumpe klinger til live. Lad os vise dig, hvordan du kan forbedre tilstanden til dit skære- og opdelingsudstyr!

Hvis du ønsker at eje kun et multifunktionsprodukt, skal du bestille den generelle slibemaskine til alle slags klinger. Det er usædvanligt behageligt i brug, da det er udstyret med et håndtag med en fingerafskærmning og en udsparing til en svamp med korrosionssmøremiddel. XSHARP øks og knivslibere fra Fiskars er endnu et produkt, der tjener dig pålideligt i årevis. Dette funktionelle værktøj, der er udstyret med slibesten, giver dig mulighed for at skærpe dine værktøjer, sådan som de klipper og hugger som de nyligt købt. Tjek dem ud! Du finder også den 20 cm essentielle stålslibemaskine fra Fiskars, den bedste, holdbare og overkommelige mulighed for køkkenknive, i vores havebutik. Se på andre produkter, som vi har i vente til dig: vores slibemidler og kalksten hjælper dig med at slippe af med frustrerende problemer med stumpe knive, saks og beskærere en gang for altid.

Online Garden Frømarked tilbyder det bredeste udvalg af tilbehør og havebrugsredskaber af høj kvalitet fra indenlandske og udenlandske producenter. Handle online, spar tid takket være hjemlevering og drage fordel af attraktive specialtilbud og rabatter. Lad os mødes på Garden Seeds Market!