• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Aksler og håndtag

Aksler og håndtag til forskellige haveværktøjer kan gøre arbejdet markant lettere, forudsat at de er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er korrekt profilerede. Tjek det tilbud, som vi har forberedt dig - vores havebutik tilbyder letvægts- og robuste aluminiumsaksler og håndtag til spader, skovle, hæve og rive til overkommelige priser.

Kontroller diameteren på arbejdshovedet på dit værktøj, inden du vælger et håndtag eller en aksel til det. Vi tilbyder blandt mange andre produkter af den slags en 140 cm lang, lige træaksel til 23 mm værktøjer, den 100 cm lange lige træaksel til 38 mm værktøjer samt forskellige modeller til 28 mm værktøjer, 100 til 150 cm lang. Takket være et bredt udvalg, der tilbydes her, vil du hurtigt kunne finde den skaft, der ideelt passer til din højde, sikrer komfortabel betjening og beskytter dig mod rygsmerter, selv efter lange arbejdstimer. Hvis du leder efter skaft til en spade eller spade, kan du prøve den 110 cm lange, lige træværktøjsskaft med et DY-håndtag, eller den 100 cm lange skovltrækaksel med et T-formet håndtag. Innovative, godt designede Fiskars-håndtag og -aksler, inklusive dem med QuikFit-systemet, der giver dig mulighed for nemt at fastgøre forskellige hoveder til dem, nyder også stor popularitet blandt vores kunder. Det korte 0,3 m lange QuikFit-håndtag, det 0,85 m medium lange QuikFit-håndtag og det lange 1,56 m QuikFit-skaft er alle tilgængelige i vores butik. Du kan bruge dem sammen med hoes, kultivatorer, gafler og andet værktøj, der hører til denne produktsortiment. Udskiftelige aksler og håndtag giver dig mulighed for at spare lagerplads og penge - prøv dem ud denne sæson!

Vi inviterer dig velkommen til shoppingtur med 100% tilfredshedsgaranti. Bestil robuste, holdbare aksler og håndtag lavet af kvalitetsmaterialer med hjemmelevering. Handle smart: hurtigt, bekvemt og uden for meget. Dette giver mening og bringer overskud!