• 761.54 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Aksler og håndtag

Skafter og håndtag til forskellige haveværktøjer kan betydeligt lette dit arbejde, forudsat at de er lavet af materialer af høj kvalitet og er ordentligt designet. Udforsk det udvalg, vi har forberedt til dig - vores havebutik tilbyder lette træ- og robuste aluminiumsskafter og håndtag til spader, skovle, hakker og river til overkommelige priser.

Inden du vælger et håndtag eller skaft, skal du kontrollere diameteren på arbejdshovedet på dit værktøj. Blandt vores mange produkter tilbyder vi et 140 cm langt lige træskaft til 23 mm værktøjer, et 100 cm langt lige træskaft til 38 mm værktøjer samt forskellige modeller til 28 mm værktøjer, med længder fra 100 til 150 cm. Takket være vores brede udvalg vil du hurtigt finde skaftet, der passer perfekt til din højde, sikrer behagelig betjening og forebygger rygsmerter selv efter lange arbejdstimer. Hvis du har brug for et skaft til en skovl eller spade, bør du overveje det 110 cm lange lige træværktøjskaft med en DY-håndtag eller det 100 cm lange skovlskaft med en T-formet håndtag. Vores innovative og veludformede Fiskars-håndtag og skaft, herunder dem med QuikFit-systemet, der gør det nemt at fastgøre forskellige hoveder, er også meget populære blandt vores kunder. Vi har på lager den korte 0,3 m QuikFit-håndtag, det 0,85 m mellemstore QuikFit-håndtag og det lange 1,56 m QuikFit-skaft, alle er klar til køb i vores butik. Du kan bruge dem sammen med hakker, kultivatorer, greb og andre værktøjer i denne produktkategori. Udskiftelige skaft og håndtag sparer ikke kun plads, men også penge - prøv dem i denne sæson!

Vi inviterer dig hjerteligt til en shoppingoplevelse med 100% tilfredshedsgaranti. Bestil robuste, holdbare skaft og håndtag lavet af materialer af høj kvalitet med levering til dit hjem. Handl intelligent: hurtigt, bekvemt og uden overbetaling. Denne tilgang giver mening og genererer overskud!