• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Frugtplukkere

Frugt- og bærplukkere betyder investering i hurtigere og lettere høst af frugt. Denne underkategori omfatter tilbehør til generelle formål: vi tilbyder frugtplukkere på lange skaft, der giver dig mulighed for at nå æbler og blomsterløg hængende stolt på de højeste grene og handy bærplukkere til mindre, blød frugt. Alt dette til priser, der er overkommelige for alle!

Ejerne af bærplantager ved bedst, hvor tidskrævende og vanskelige pluk blåbær, rips og chokbær kunne være. Denne anstrengende opgave bliver meget lettere med Biowin Berry-vælgeren. Denne lille kasse er udstyret med tænder, der omhyggeligt, men nøjagtigt samler små frugter fra de små buske uden at skade dem. Du skal tjekke, hvor meget tid du sparer takket være denne enkle enhed! Billige og praktiske frugt- og bærplukkere sikrer højest mulig arbejdskomfort. Du finder dem til sådanne konkurrencedygtige priser kun på vores Garden Seeds Market!

Vi opfordrer venligst dig til at se vores tilbud nærmere. Handle online og udstyr dig med nyt haveudstyr inden den nye sæson. Vælg højeste kvalitet og nyd nem, hurtig frugtplukning - vi er der for at hjælpe dig!