• 720.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Frugtplukkere

Vores kategori "Frugtplukkere og bærplukkere" betyder at investere i hurtigere og nemmere frugthøst. Denne underkategori omfatter alsidigt tilbehør: vi tilbyder frugtplukkere med lange skaft, der gør det muligt for dig at nå æbler og pærer på de højeste grene, samt praktiske bærplukkere for mindre, bløde frugter. Alt dette til priser, der er overkommelige for alle!

Ejere af bærplantager ved bedst, hvor tidskrævende og udfordrende det kan være at plukke blåbær, ribs og aroniabær. Denne krævende opgave bliver meget lettere med Biowin Berry Picker. Denne lille boks er udstyret med tænder, der forsigtigt, men præcist samler små frugter fra de små buskene uden at beskadige dem. Du skal tjekke, hvor meget tid du vil spare takket være denne simple enhed! Billige og praktiske frugt- og bærplukkere sikrer den højeste arbejdskomfort. Du finder dem til så konkurrencedygtige priser på vores Havefrømarked!

Vi opfordrer dig varmt til at tage et nærmere kig på vores tilbud. Shop online og udstyr dig selv med nyt haveudstyr, inden den nye sæson begynder. Vælg den højeste kvalitet og nyd nem og hurtig frugtplukning - vi er her for at hjælpe dig!