• 1,190.00 kr For at kvalificere dig til fri forsendelse
    Du skal placere en minimumsordre på

Såmaskiner, planteskovl og dibbles

Såmaskiner, plantemaskiner og dæmpebakker er tilbehør til plantning og såning, der gør disse handlinger måde lettere og mindre tidskrævende. Har du stadig ikke fundet en? Det er tid til at kompensere for den tabte tid - se på, hvad vi har forberedt dig!

Overvejer du stadig at så en frustrerende, anstrengende opgave? For at fremskynde arbejdet og udføre handlingen på en nøjagtig og effektiv måde skal du købe Miniseeder eller Håndsømmer fra Greenmill. Disse overkommelige enheder øger dine chancer for at få jævn fremkomst betydeligt og beskytte dig mod spild af værdifulde frø. Denne underkategori tilbyder også funktionelle gødningsspredere. Den håndbetjente Handy Green gødningsspreder fra Substral kommer godt med, mens den påføres pulveriseret gødning på grænser, grøntsagsbed og i frugtplantager. Dette lette, brugervenlige værktøj giver dig mulighed for at dosere og distribuere optimale dele af gødning effektivt. Den 27 liters roterende havefræser med hjul hjælper dig med at så græsfrø. Dette alsidige produkt vil blive til funktionel sandbil om vinteren og kan også fungere som en stor gødningsspreder i vegetationssæsonen. En passende seeder er gartnerens bedste ven!

Et bredt og mangfoldigt udvalg af husholdnings- og havetilbehør og værktøjer venter dig i vores online havebutik. Såmaskiner, plantemaskiner og dibble fås til konkurrencedygtige priser med hurtig hjemlevering her. Tøv ikke med og drage fordel af vores tilbud!

25.24 kr 28.04 kr
Kampagnen slutter
Dibbler - R Digger - sort - -10%
31.64 kr 35.16 kr
Kampagnen slutter
Pæn dibble - i forskellige farver - -10%
34.42 kr 38.24 kr
Kampagnen slutter
Lille frøplante dibble - -10%
41.90 kr 46.56 kr
Kampagnen slutter
Vinkeldybde - -10%
46.26 kr 51.40 kr
Kampagnen slutter
Håndsåmaskine til frø og gødning - CELLFAST - -10%
257.56 kr 286.18 kr
Kampagnen slutter
Håndgødningsspreder - Handy Green - Substral - -10%
372.86 kr 414.28 kr
Kampagnen slutter