• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Luftemaskiner og kultivatorer

Luftkøler og kultivatorer er havearbejdsredskaber, der er beregnet til at forsyne jord med ilt. De er absolut nødvendige for at tage ordentlig pleje af en græsplæne, der kræver regelmæssig luftning og stråtækning. De kan også vise sig at være praktisk i voksende prydplanter og afgrøder. Tjek vores tilbud bestående af overkommelige og pålidelige beluftningsapparater og kultivatorer.

Hvis du er på udkig efter måder at forynge din græsplæne til, kan den fremragende ensidige beluftning med et 130 cm langt træhåndtag imødekomme dine behov. Dette enkle, nyttige og pålidelige værktøj giver dig mulighed for at luftes græsplænen efter vinteren. Flere produkter af den slags findes i Lawns-afdelingen! På den anden side omfatter denne kategori et bredt udvalg af funktionelle kultivatorer. Disse værktøjer med deres lange, omhyggeligt profilerede stænger og tænder (tænder) hjælper dig med at bryde gennem den skorpede jordoverflade og løsne den grundigt. Jorddyrkning og løsning er især nødvendigt under forberedelse til såning og plantning af nye kulturer. Vi anbefaler også at bruge dem i løbet af sæsonen for at levere mere ilt til rødderne, fjerne ukrudt og forbedre effektiviteten af vanding og gødning. Hvis du leder efter en let, holdbar kultivator på en lang, robust skaft, skal du bestille Solid kultivator fra Fiskars eller 10 cm ERGO kultivator fra CELLFAST. Disse to og mange andre modeller fås til rimelige priser i vores online butik! Fiskars Ruby-håndkultivator eller ERGO PASTEL-håndkultivator fra CELLFAST anbefales til at passe klippehager, rammer og potteblomster. Disse praktiske værktøjer garanterer nem og præcis betjening på begrænset plads takket være deres tilstandsstørrelse.

Vi inviterer dig venligst til at gennemse vores tilbud - beluftningsapparater og kultivatorer er must-have værktøjer til enhver gartner. Tidskrævende og vanskelige jordluftnings- og kultiveringsopgaver bliver meget lettere takket være de værktøjer, du kan bestille i vores butik. Se, bestil og se selv, at det er værd at prøve nye løsninger! Du er altid velkommen i vores havebutik!