• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Hamre

Låsesmed- og slæphamre i forskellige vægte og størrelser fås til rådighed i vores butik. Udforsk vores tilbud - vi har havearbejde og husholdningsværktøjer af høj kvalitet til rådighed. Vi ved at du bestiller den bedste hammer til renovering, konstruktion, reparation og brug af håndværk i vores butik.

Leder du efter et solidt, let, praktisk værktøj til at hamre negle? Til dette formål tilbyder vi 100 g, 200 g, 400 g og 500 g låsesmedhammer med et træhåndtag. Vælg den vægt, der passer til dine præferencer for at gøre arbejdet behageligt, effektivt og underholdende. Værktøjer, der fås i vores butik, er udstyret med robuste håndtag lavet af glasfiber eller poleret træ. Begge muligheder viser sig at være lette, men alligevel holdbare og praktiske. Hvis du higer efter mere slagkraft, skal du købe 0,3 kg, 0,5 kg, 1,0 kg eller 2,0 kg låsesmedhammer. Værktøjer af denne størrelse kommer godt med under kraftigt byggearbejde. Hvis du på den anden side er på udkig efter en hammer til at køre kiler, stænger og udføre andre opgaver, der kræver mere styrke, så bestil den sleggehammer på 3,0 eller 5,0 kg, som du får til virkelig konkurrencedygtige priser i vores online butik. Lær mere om den gratis leveringsmulighed og komplet dit eget værktøjssæt uden behov for at bære tunge belastninger!

Vi inviterer dig til en shoppingtur, der tilfredsstiller alle dine behov! Spar tid og penge hos os - du behøver kun at lære mere om vores tilbud for at vide, at det er værd at vælge os!