• 99.00 Za brezplačno dostavo,
    v košarico dodajte izdelke do skupne vrednosti:

Kosilne črte

Linije za košnjo, ki so na voljo v naši trgovini za vrtnarjenje, navdušujejo s odlično vzdržljivostjo in nepremagljivim razmerjem med ceno in kakovostjo. Kupite jih lahko tukaj z dostopno dostavo na dom - vse, kar morate storiti, je izbrati pravo velikost in izdelek dodati v košarico. Preprosteje ne bi moglo biti!

Če želite manj pogosto menjati linijo za košnjo, bo Kvadratna 3 mm Linija za travo - 15 m ustrezala vašim potrebam. Uporabljate jo lahko tako z bencinskimi kot električnimi košnjači. Ponujamo tudi 2,4 mm kvadratno linijo za košnjo in okroglo 3 mm linijo za košnjo v pakiranjih po 10 metrov. Naše linije za košnjo za bencinske košnjače so močne, ostre in elastične. Ne obrabijo se niti pri košnji plevela s trdimi stebli. Ti izdelki vedno zagotavljajo učinkovito, čisto in hitro košnjo. Da vam zagotovimo profesionalno kakovost, vsi izdelki, ki so na voljo v naši trgovini za vrtnarjenje, izhajajo od priznanih partnerjev, s katerimi sodelujemo že vrsto let. Naročite odlične linije za košnjo po cenah, ki si jih lahko privošči vsak!

Neprestano razširjamo našo ponudbo, da bi zadostili željam in zahtevam naših strank. Bodite obveščeni o naših najnovejših ponudbah, da odkrijete najnovejše dodatke v oddelku za Vrtno orodje. Izkoristite posebne ponudbe, prodaje in popuste za redne stranke. Skrb za vaš vrt bo postala lažja, ekonomska in zadovoljiva z našimi izdelki - preverite sami!