Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Кошње линије

Линије за кошњу доступне у нашој баштенској продавници одушевљавају одличном издржљивошћу и неуспоредивим односом цене и квалитета. Купите их овдје уз приступачну кућну доставу - све што требате учинити је одабрати праву величину и додати производ у кошарицу. Ово не може бити лакше!

Ако желите да ређе мењате линију кошења, квадратна тримерна трака од 3 мм - 15 м испуњава ваше захтеве. Можете га користити са електричним тримерима са погоном на изгарање. Такође нудимо квадратну кошњу од 2,4 мм и округлу косилицу од 3 мм у пакетима од 10 м. Наше линије за кошњу косилица за траву сагоревају су снажне, оштре и еластичне. Не троше се чак ни када се коров коси са лигнифицираним стабљикама. Ови производи увек обезбеђују ефикасан, чист и брз рез. Да бисмо вам пружили професионални квалитет, сви производи доступни у нашој баштенској продавници потичу од реномираних партнера са којима сарађујемо годинама. Наручите одличне линије за кошњу по ценама које свако може да приушти!

Константно проширујемо наш асортиман у складу са жељама и захтевима наших купаца. Пратите наше најновије понуде како бисте знали о новопридошлим одељењима баштенских алата. Искористите посебне понуде, распродаје и попусте за сталне купце. Брига о вашој башти постаће лакша, јефтинија и задовољнија с нашим производима - уверите се!