• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Fűkasza Damil

Az áruházunkban elérhető fűnyírózsinórok kiváló tartóssággal és verhetetlen ár-minőség aránnyal büszkélkednek. Itt vásárolhatja meg őket megfizethető házhozszállítással - mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő méretet, és hozzáadja a terméket a kosarához. Nem is lehetne egyszerűbb!

Ha kevesebbet szeretné cserélni a fűnyírózsinórját, akkor a Négyzet alakú 3 mm Fűnyírózsinór - 15 m megfelel az igényeinek. Használhatja benzinmotoros és elektromos fűnyírókkal is. Emellett kínálunk 2,4 mm négyzet alakú fűnyírózsinórt és kerek 3 mm fűnyírózsinórt 10 méteres csomagokban. A benzinmotoros fűnyírózsinóraink erősek, élesek és rugalmasak. Még akkor sem kopnak el, ha fásodott szárú gyomokat nyírnak. Ezek a termékek mindig hatékony, tiszta és gyors vágást biztosítanak. Hogy professzionális minőséget kínáljunk Önnek, minden termékünk elismert partnerektől származik, akikkel évek óta együttműködünk. Rendeljen kiváló minőségű fűnyírózsinórokat mindenki számára megfizethető áron!

Folyamatosan bővítjük kínálatunkat, hogy megfeleljünk ügyfeleink kívánságainak és igényeinek. Kövesse nyomon legújabb ajánlatainkat, hogy felfedezze a Kertészeti eszközök részleg legújabb termékeit. Élvezze kiemelt ajánlatainkat, akcióinkat és kedvezményeinket hűséges vásárlóink számára. Kertjének gondozása egyszerűbbé, költséghatékonyabbá és kielégítővé válik termékeinkkel - nézze meg maga!