• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Klipplinor

De trimmerlinjer som finns tillgängliga i vår trädgårdsbutik imponerar med utmärkt hållbarhet och ett oslagbart pris-kvalitetsförhållande. Du kan köpa dem här med prisvärd hemleverans - allt du behöver göra är att välja rätt storlek och lägga produkten i din kundvagn. Det kunde inte vara enklare!

Om du vill byta trimmerlinjen mindre ofta kommer den fyrkantiga 3 mm Grästrimmerlinjen - 15 m att uppfylla dina krav. Du kan använda den med både bensindrivna och elektriska grästrimmers. Vi erbjuder även den 2,4 mm fyrkantiga trimmerlinjen och den runda 3 mm trimmerlinjen i 10-metersförpackningar. Våra trimmerlinjer för bensindrivna grästrimmers är robusta, vassa och elastiska. De slits inte ens när du klipper ogräs med förvedade stammar. Dessa produkter garanterar alltid en effektiv, ren och snabb klippning. För att erbjuda dig professionell kvalitet kommer alla produkter som finns tillgängliga i vår trädgårdsbutik från välkända partners som vi har samarbetat med i flera år. Beställ utmärkta trimmerlinjer till priser som alla kan ha råd med!

Vi utökar ständigt vårt sortiment för att möta våra kunders önskemål och förfrågningar. Håll dig uppdaterad med våra senaste erbjudanden för att ta reda på de senaste tillskotten i avdelningen för trädgårdsredskap. Dra nytta av specialerbjudanden, reor och rabatter för våra trogna kunder. Att ta hand om din trädgård blir enklare, mer kostnadseffektivt och tillfredsställande med våra produkter - se själv!