• 792.00 kr For at få gratis levering,
    tilføj produkter til kurven op til et samlet beløb:

Reservedele og tilbehør

Du finder originale sprøjtedele og tilbehør i vores butik. De hjælper dig med at løse alle problemer og forbedre dine enheds funktionalitet på kort tid. Leder du efter premium kvalitet til overkommelige priser? Tjek bare vores tilbud: du behøver ikke betale meget for førsteklasses reservedele!

Vi tilbyder et bredt udvalg af sprøjtedyser. Vi anbefaler DEF-01 eller DEF-06 amboltesprøjtedyse til alle dem, der gerne vil anvende gødning og jordpåførte plantebeskyttelsesmidler med deres tryksprøjter. Den hule kegle HC-02 dyse giver dig mulighed for nøjagtigt og grundigt at dække planterne med fungicider og insekticider. UF-02's jævne distributionsdyse er vores forslag til de krævende kunder. Den almindelige AG-01 dyse og flad ventilator EF-04 dyse, der gør det muligt at fordele væsken jævnt selv under blæsende forhold, bør heller ikke overses. Vil du gerne spare penge? Bestil det komplette dysesæt til sprøjterne “Orion”, “Neptun”, “Gaja”, “Róża”, “Słonecznik” fra Kwazar! Se også de andre reservedele og tilbehør nærmere. Det røde fingerbølgefilter til Kwazar 50-sprøjter - en del, der er absolut nødvendig for korrekt funktion af din sprøjte - fås til en rimelig pris i vores butik. Se ikke længere, hvis du også har brug for en sprøjteslange, nyt sprøjtelansehåndtag, en leddet spids eller sikkerhedsventil! Bestil disse produkter bekvemt i vores butik! Bliv forberedt på alle tilfælde, og tilføj det komplette ”Neptun” sprøjtereparations- og konserveringssæt (vi har reparationssæt til andre Kwazar-sprøjtemodeller, der også findes) i din indkøbskurv! Ingen svigt eller funktionsfejl ville udgøre en trussel mod dig mere. Hvis du på den anden side tænker på, hvordan du kan øge effektiviteten af din sprøjte eller har brug for at sprøjte høje træer og brede buske, kan du muligvis udnytte en lang sprøjtelans, f.eks. Den teleskopiske 1,2 m, 3 m og 5 m lange modeller, eller 5-dyse- og 3-dysespray sprøjter til "Orion", "Neptun", "Róża" og "Słonecznik" sprøjter.

Vælg fremragende kvalitet og køb i vores online butik. Vi tilbyder sprøjter reservedele, reparationssæt og tilbehør til priser, der er overkommelige for alle. Du kan også få dem med gratis levering til hjemmet. Tjek denne mulighed, indsend din ordre og nyd endnu bedre arbejdskomfort!